• DOLAR 34.099
  • EURO 38.097
  • ALTIN 2834.991
  • ...
Mersin Umut Kervanı üç aylar münasebetiyle gıda yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İhtiyaç sahipleri ile zenginler arasında köprü olan Umut Kervanı, mübarek üç aylar münasebetiyle Mersin'de tespit ettiği onlarca mağdur ve ihtiyaç sahibi aileye gıda dağıttı.

Çalışmaları hakkında bilgiler veren dernek yetkilisi Ömer Ramazan Soy, üç aylar münasebetiyle yaptıkları çağrının olumlu karşılık bulduğunu, bu vesileyle hayırseverlerden gelen yardımları da ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyledi.

Soy, "Rahmet ve mağfiret mevsimi olan üç aylarımız başladı. Bizler geçen hafta üç aylar vesilesi ile mağdur ve muhtaç ailelere yardımda bulunacağımızı ilan etmiştik. Duyarlı hayırsever Mersin halkımız bu çağrımıza icabet ederek bizlere destekte bulundular. Bizler de hayırseverlerimizin kurumumuza bağışlamış olduğu gıdayı onlarca mağdur ve muhtaç aileye ulaştırdık. Allah hayırseverlerimizden razı olsun. Bundan sonraki mübarek gün ve gecelerde de Umut Kervanı olarak hayır faaliyetlerine devam edeceğiz inşallah. Şimdiden katkı verecek olan hayırseverlerimizden Allah razı olsun, Rabbim hayırlarını kabul etsin." ifadelerini kullandı. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir