• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bağlar Belediyesinden çevre temizliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Boş araziler ve toplu yaşam alanlarına bırakılan atıklar toplandı, çevreyi koruma konusunda hassas olmaları için vatandaşlar uyarıldı.

Yere atılan atıkların ilçenin imajına zarar verdiğini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Aynı zamanda cam, şişe ve benzeri kesici aletler insan sağlığı için de büyük risk oluşturmaktadır " ifadelerini kullanarak vatandaşları uyardı.

Boş arazilere bırakılan çöpler, kaldırım kenarına atılan atıklar bir yandan görüntü kirliliği oluşturan bu tablo, aynı zamanda içecek şişelerinin keskin olması nedeniyle okul çağındaki çocukların yaralanmasına da neden oluyor.

Tepki çeken bu görüntüler, belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince temizlendi.

Çevreyi korumanın ilçede yaşayan herkesin görevi olduğunu belirten Beyoğlu, "Buraları kendi evimiz gibi görmeli ve en iyi şekilde korumalıyız " dedi.

Yere atılan atıkların hem çevreye hem insan yaşamına tehdit oluşturduğuna dikkat çeken Beyoğlu, "Buralardan insanlar geçiyor. Engelliler, yaşlılar ve çocuklar. Herkes için risk var. Biz belediye olarak görevinizi yapacağız, her zaman atıkları toplayıp çevremizi temiz tutacağız. Fakat daha önemli olan tüm vatandaşlarımızın hassasiyet göstermesidir. Güzel ilçemize hep birlikte gözümüz gibi sahip çıkalım " diye konuştu.  

Bu haberler de ilginizi çekebilir