• DOLAR 32.278
  • EURO 35.073
  • ALTIN 2466.329
  • ...
Kur'an-ı Kerime düşmanlık yapanlar hiçbir zaman rahat yüzü görmediler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sözde bir siyasetçinin Türkiye'nin İsveç'teki büyükelçilik binası önünde "Kur'an-ı Kerim yakma" eylemine bir tepki de Bursa Peygamber Sevdalıları Derneğinden geldi.

Stockholm kentinde Kur'an-ı Kerim'in yakılması küstahlığına tepki gösteren Bursa Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı Abdülkadir Ürün, Kur'an-ı Kerime düşmanlık yapanların saldırılarıyla Kur'an-ı Kerime asla zarar veremeyeceklerini belirtti.

"Kurtuluşa düşman olanların ilk yok etmesi gereken Kur'an-ı Kerim'dir"

Kur'an-ı Kerim'in, göklerden yere inen Allah'ın ipi olduğunu belirten Ürün, "İnsanlar için nurdur hidayettir, şifadır ve kurtuluştur. Kur'an-ı Kerim insanların yolunu aydınlattığı için bir yönüyle insanlığa düşman olanlar aynı zamanda kendisine de düşmandırlar. Çünkü Kur'an-ı Kerim insanlığın tüm bataklığın ahlaki çirkefliklerin içerisinden alıp kurtuluşa yönelten bir kitaptır. Kurtuluşa düşman olanların ilk yok etmesi gereken Kur'an-ı Kerim'dir. Onun için tüm saldırılarını Kur'an-ı Kerime yönelttiler. Onlar ne kadar Kur'an-ı Kerime de saldırsalar da nihayetinde Allah nurunu tamamlayacaktır." dedi.

"Kur'an-ı Kerim asla zarar görmeyecektir"

Onların kendi bataklıkları içerisinde çırpındıkça kendi sonlarını hazırlayacaklarını söyleyen Ürün, "Kur'an-ı Kerime saldıranları Allah'ın Peygamberine uzanan elleri lanetlediği gibi lanetliyoruz. Şunu bilsinler ki tüm iyilerin meleklerin ve salih kulların bedduaları bu cürmü yapanlaradır. İnşallah rahat yüzü görmeyeceklerdir.  Onların saldırılarıyla Kur'an-ı Kerim asla zarar görmeyecektir. Günbegün Kur'an-ı Kerimin nuru dünyaya daha çok yayılacaktır. Kur'an-ı Kerime meyledenler daha çok artacaktır. Bursa Peygamber Sevdalıları Derneği olarak yaptıkları bu faşistliği ahlaksızlığı ve çirkefliği şiddetle kınıyoruz." diye konuştu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir