• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Sağlık ekipleri obez kadını kaldırıma bıraktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Mersin'de sağlık sorunları nedeni ile götürüldüğü hastanede tedavisi bittikten sonra, sağlık ekipleri tarafından evine getirilen yaklaşık 200 kilo ağırlığındaki kadın, evine gitmek istemeyince sağlık ekipleri tarafından kaldırıma bırakıldı.

 

Edinilen bilgilere göre, Mersin Merkez Akdeniz ilçesi Kiremithane Mahallesi 4412. sokaktaki bir apartmanın 3. katında bakıcı bir kadınla birlikte yaşayan ve kilolarından dolayı yürüyemeyen 200 kilo ağırlığındaki Gülnaz Demirtel (60) bir gün önce rahatsızlığından dolayı kaldırıldığı hastaneye tekrar götürüldü.

 

Hastanede tedavisi yapıldıktan sonra sağlık ekipleri tarafından evine getirilen Demirtel, eve gitmek yerine kendisini huzurevine götürmelerini istedi.

 

Bunun üzerine sağlık ekipleri, yaşlı ve obez hastası kadını apartman kapısının önündeki kaldırıma bırakarak oradan uzaklaştı.

 

Kilolarından dolayı bırakıldığı yerde hareket edemeyen kadın, bir süre apartmanın giriş kapısının önünde yatmak zorunda kaldı.

 

Çevredeki vatandaşların polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin itfaiye ve 112 sağlık ekiplerini aradı.

 

Yaşlı ve obez hastası kadın ekipler tarafından ancak uzun uğraşlar sonucu evine çıkarılabildi.

 

Emekli olduğu ve yalnız yaşadığı öğrenilen Gülnaz Demirtel'in, kiloları ve rahatsızlığı nedeniyle yıllardır yürüyemediği öğrenildi. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir