• DOLAR 32.453
  • EURO 34.656
  • ALTIN 2390.364
  • ...
SON DAKİKA
HÜDA PAR’dan Hacılar ilçesine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde esnafı ziyaret eden HÜDA PAR Kayseri İl Başkanı Mehmet Çalhan ve beraberindeki heyet, ziyaretlerde esnafın ve halkın sorunlarına eğildi.

Esnaf ziyaretinde HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Ahmet Karaarslan'a Talas İlçe Başkanı Hüseyin Yazgan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçınkaya ile parti yönetiminden bir heyet eşlik etti.

İlçedeki her esnafla birebir diyaloğa geçen Çalhan, esnaftan ve halktan ilçe hakkında gelen sorun ve talepleri dinleyip not aldırdı.

İlçenin girişindeki yolun bir an evvel düzenlenip ilçeye yaraşır bir hale getirilmesini dile getiren bir esnafı uzun bir süre dinleyen Çalhan, konu hakkında ilçe belediye başkanı görüşeceklerini söyledi.

Bunun yanı sıra diğer esnaftan da ilçe sağlık ocağında uzman doktor olmayışı, ilçede yapımı uzun bir süredir devam eden konut inşaatlarının belirsizliği ve iş imkanları ile yatırımların yetersizliği üzerinden gençlerin ilçede kalmayıp göç ettikleri başlıkları hakkında şikayetler geldi.

Yaptıkları ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulunan Çalhan, “Hacılar ilçemizdeyiz. Hacılar ilçemizde esnafımızı tek tek ziyaret ettik. Bizzat yaşadıkları sorunları onlardan dinledik. Bu anlamda Hacılar'ın yerel sorunlarından tutalım da ülkenin genel problemlerine dair birçok konuyu onlarla istişare etme ve sorunlarını dinleme fırsatı bulduk. Esnafın yakındığı genel sorunlar ilçenin genç nüfusunun göç vermesi, yapımı uzun süredir devam eden konut inşaatlarının akıbetinin belirsizliği ve ilçe sağlık ocağında uzman doktor olmayışı üzerine oldu.” şeklinde belirtti.

Çalhan ve parti heyeti, ikindi namazını Hacılar Camii Kebir’de kıldıktan sonra ilçeden ayrıldı. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir