• DOLAR 32.511
  • EURO 34.923
  • ALTIN 2422.941
  • ...
Askerlerle alkış polemiği! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yaşadığımız sevince tahammül edemediler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

"Yaşadığımız sevince tahammül edemediler"

Erdoğan, "Geçtiğimiz günlerde TSK'nın gücüne güç katacak bir savunma sanayi projemizin açılışında, ordumuzun komutanlarıyla yaşadığımız sevince tahammül edemediklerini gördük. Bay Kemal Sakarya Arifiye'de bu ordunun başkomutanı olarak Erdoğan ne yaptı. Fırtına obüslerinin teslim törenini yaptı. Sizin aklınızda böyle bir şey var mı ya.

Bay Kemal, sen bu teröristlerle dirsek dirsek dolaştın. Cezaevinde teröristleri nasıl çıkaracağım diye bakıyor. 51 vatandaşımızın ölümüne neden olan bu Demirtaş değil miydi? Hak ve özgürlük denilince biz milletimizle el ele olmayı anlarız. Kan emicilere asla fırsat vermeyiz. Bu zihniyet yapmadığını bırakmadı, kahraman ordumuzu hedef aldılar." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İhanet kampanyasında başarılı olamayan habis zihniyet, bu defa doğrudan kahraman ordumuzu ve şerefli komutanlarımızı hedef alarak asıl niyetini gösterdi." İfadelerinde bulundu.

Ne olmuştu?

Türk Silahlı Kuvvetleri komutanları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kapı kapı dolaşıp yabancı ekonomi komiserlerinden yardım dileniyor" diyerek CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hitaben yaptığı konuşmasını alkışlamışlardı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir