• DOLAR 32.276
  • EURO 35.077
  • ALTIN 2467.332
  • ...
HÜDA PAR Adana İl Başkanlığından trafik sorununun çözümü için yetkililere çağrı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir ve beraberindeki heyet, trafiğin yoğun olduğu saatlerden halkı zor durumda bırakması ve trafiğin tıkanması sebebiyle Adana halkının yaşadığı sorunların çözümü için açıklamalarda bulundu.

Adana'da trafik yoğunluğunun yetersiz yollar nedeniyle probleme ve çileye dönüştüğünü belirten Demir, "Özellikle işe gidişlerde ve yine iş dönüşü olan 4 ila 7 saatler arasında, maalesef Adana'nın trafiği felce uğramakta. Çözüme kavuşması anlamında HÜDA PAR olarak atılması gereken ön adımları atacağız." dedi.

"Adana'mızda bir çevre yolu yok"

Otogar Kavşağında yapılan alt geçidin, trafik problemini rahatlattığına ve giderdiğine dair güzel bir örnek olduğunu söyleyen Demir, "Sorunun çözüm için diyoruz ki: 'Trafik probleminin çözülmesi noktasında şehrimizin Valisinin, Belediye başkanlarımızın ve Milletvekillerimizin bir araya gelip, konunun hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması lazım.' Maalesef Adana'mızda bir çevre yolu yok. Güney cephesindeki çevre yolu için Master planının yapıldığı söyleniliyor. Bu söylem doğruysa bunun için ısrarla ve özellikle pratik adımlarının atılması ve şehrimizin Kuzey ve Güney cephesinde bir çevre yolu yapılması lazım.

Trafik sorununa ilişkin yolların ve kavşakların genişletilmesi ve bunun Adana'nın bütününde yaygınlaştırılarak bu sorunun çözüme kavuşturulması gerektiğini kaydeden Demir, şunları kaydetti:

"HÜDA PAR olarak bu sorunların çözümünde elimizden gelen gayreti sergileyeceğiz. Bu konu üzerinde yetkililerimizi de göreve davet ediyoruz."

Yaşanan trafik yoğunluğu ve sorununa dair şikayetçi olduklarını ifade eden vatandaşlar ise bir an önce yetkililerin sorunu çözmeye yönelik adımlar atması gerektiğini söyledi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir