• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Kalecik'te su sorunu çözüldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, Kalecik TOKİ Konutlarına giden su kuyularından çoğunun kuruması sonrası bölgede su sıkıntısının boy göstermesi üzerine, vatandaşlarla bir araya gelmiş ve sorunu çözeceklerine dair söz vermişti.

Bunun üzerine konuyu yakından takip eden Aras, Yapılan ilave hat çalışmaların tamamlanmasıyla su sorununun kalıcı bir çözüme kavuşturulduğunu ifade etti.

"Kalecik TOKİ konutlarındaki su sorunu kalıcı bir çözüme kavuştu"
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Aras, Deprem sonrası doğan sorunları gidermek için ellerinden geleni yapmaya gayret ettiklerini belirterek, "Zira, Kalecik TOKİ konutlarında su sorunu ortaya çıkınca, şahsım ve yönetimdeki arkadaşlarım ile birlikte buradaki vatandaşlarla bir araya geldik ve bu sorunun en kısa zamanda çözüme kavuşturulması için elimizden gelenleri yapacağımızı söyledik. Nihayet yetkililerle durumu paylaştık, Sayın Valimizin ve milletvekillerimizin de desteğiyle hummalı bir çalışma başlatılıp ekipler tarafından ilave bir hat çekildi ve gelen ek suyla birlikte Kalecik TOKİ konutlarındaki su sorunu kalıcı bir çözüme kavuşmuş oldu" dedi.

Kalecik TOKİ sakinlerine de teşekkür eden Aras, "Bizler Teşkilatımız ve Milletvekillerimiz ile birlikte vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için yanlarında olmaya ve bu şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben bu süreçte özveri içinde çalışan ekiplere, desteklerini esirgemeyen Kalecik Köyü muhtarlığına ve köy sakinlerine teşekkür ederken, ilgi ve alakalarından ötürü Değerli Valimiz ve Milletvekillerimize de ayrıca teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Sık sık su kesintileri ile gündeme gelen Bostaniçi TOKİ konutları ile Sıhke Gölü TOKİ konutları da yetkililerden aynı duyarlılığı bekliyor. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir