• DOLAR 32.261
  • EURO 35.197
  • ALTIN 2422.548
  • ...
Yunanistan'dan Meriç Nehri kıyısına 35 kilometrelik ilave çelik çit
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bize yıllarca kendilerini medeni diye tanıtmışlardı

Oysa tarih onları Barbar batılı diye kaydetmiştir.

Barbar Batılı sömürdüğü Afrikalıların Avrupa'ya ulaşmasını engellemek için bir yandan tekne ve gemileri batırırken diğer yandan ülkelerin etrafını çitlerle kapatmaya, çitlerden sur örmeye devam ediyor.

Yunanistan Vatandaşı Koruma Bakanı Takis Theodorikakos Türkiye sınırındaki çitlerin güçlendirileceğini ek çitlerle mülteci geçişlerinin engelleneceğini açıkladı 

Theodorikakos Toplam uzunluğu 140 kilometre olacak ilave çitin ilk 35 kilometrelik bölümü için "Hemen ihaleye geçiyoruz ki çitin yapımına başlanabilsin. Çalışmalar hazır ve gerekli her şeyi sağlamak için ordu ile tam bir işbirliği yapıldı." dedi.

Çit inşasının ulusal güvenlik meselesi olduğunu söyleyen  Theodorikakos, "Ancak bu şekilde yasa dışı göçle mücadele edebiliriz." ifadesini kullandı.

Neredesin Uygar Avrupalı!

 Yunanistan'a ait sahil güvenlik botlarının Ege Denizi'nde göçmenleri Türk kara sularına itme, botlarını delme ya da sınırı geçen mültecilere işkence uygulama gibi vahşetleri defalarca kamuoyuna yansıdığı halde, elde somut deliller bulunmasına rağmen medeni Batı'dan herhangi bir tepki gelmiş değil!

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir