• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
STK'lardan HÜDA PAR'a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı tarafından Mısır'daki askeri darbeye karşı düzenlenen basın açıklamasına destek veren ve katılan Memur-Sen, İHH, Eğitim-Bir-Sen Bingöl temsilcileri, Tokat Bem-Bir-Sen, Genç-Der, Çağrı-Der, Kalem-Der ve Kar-Der temsilcileri HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığını ziyaret etti.

 

Ziyaret esnasında Müslüman halkın vahdetine ve her türlü zulüm ve haksızlıklara karşı duyarlı sivil toplum kuruluşlarının bir ve beraber hareket etmesi gerektiğine değinildi.

 

Ziyarette Doğu ve Güneydoğu'da birçok ildeki sivil toplum kuruluşları ile görüşen Tokat Bem-Bir-Sen temsilcileri de hazır bulundu. Bem-Bir-Sen Tokat Şube Başkanı Ekrem Özer, yaptığı kısa konuşmada hem kendisi duygulandı, hem de ziyarette hazır bulunan sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerini duygulandırdı.

 

Bölge halkıyla yaptıkları görüşmeler sonunda bölge halkının yıllarca çok sıkıntılar çektiğine şahit olduğunu belirten Özer, "Bizler Müslüman olduğumuz için acılar çektik fakat sizler hem Müslüman hem de Kürt olduğunuz için iki acı çektiniz." dedi.

 

Hatıra fotoğraflarının çekildiği ve karşılıklı samimi duyguların paylaşıldığı ziyaret HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı'nın STK temsilcilerine partinin tanıtımını içeren hediyeler vermesiyle sona erdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir