• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Siyonist işgal rejimi Filistinlilerin mülk ve arazilerine el koyuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal rejiminin "El-Hamra Arazisi" bölgesine el koyduktan sonra Yahudi yerleşimine tahsis ettiğini belirten El-Hedmi, nadir bulunan bir arazi parçası olan bölgenin saatli bombaya dönüştüğünü ifade etti.

"El-Hamra Arazisi" sakinlerinin bölgeyi terk etmek zorunda kalacaklarına ve işgal rejiminin de bunu istediğine dikkat çeken El-Hedmi, işgal yönetiminin sözde mahkemenin nihai kararını beklemeden araziye el koyduğunu bildirdi.

El-Hedmi, "İşgal rejimi her hangi bir tepkiyle karşılaşmadan 'El-Hamra Arazisi' bölgesine el koymayı başarırsa aynı şeyi Kudüs'ün başka bölgelerinde de tekrarlayacak" dedi.

İşgal rejiminin Kudüslüleri evlerinden kovarak ve yerlerine Yahudi göçmenleri yerleştirerek kenti Yahudileştirme projesini sürdürdüğünü kaydeden El-Hedmi, işgal rejiminin ayrıca Mescid-i Aksa'ya düzenlenen baskınlara katılan Yahudi yerleşimcilerin sayısını artırmayı ve baskınları rutin bir olay haline getirmeyi hedeflediğini belirtti.

El-Hedmi, Ürdün'ün Mescid-i Aksa üzerindeki vesayetinin meşruiyetini kaybetmeye başladığını fark etmesi ve onurlu bir tavır ortaya koyması gerektiğini söyledi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir