• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Tarsus'ta parti üye ve gönüllüleriyle bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarsus Belediyesi'ne ait özel bir toplantı salonunda gerçekleştirilen programa katılan HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, parti üye ve gönüllülerine hitap etti.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, partisinin kuruluş gayesini, hedeflerini anlatarak 10 yıllık süreçte neler başardıkları hakkında bilgilendirmede bulunan Yapıcıoğlu, en büyük başarının; hedeflerden sapmadan, yolunu şaşırmadan "istikamet üzere kalabilmek" olduğuna vurgu yaptı.

Resmen siyasi parti faaliyetlerimize başladıkları günden beri "Dürüst Siyaset Gerçek Adalet" ve "Önce İnsan Öncelik Adalet" şiarıyla hareket ettiklerini kaydeden Yapıcıoğlu, siyaset anlayışlarının merkezine insanı aldıklarını, hedeflerinde de adaleti yeniden tesis etmek olduğunu aktardı.

Bir dava partisi olduklarının altını çizen Yapıcıoğlu, amaçlarının; mal biriktirmek, bazı makamlara gelmek, yakınlarını kayırmak olmadığına vurgu yaptı. Toplumun ıslahı için çalıştıklarını belirten Yapıcıoğlu, insanlar arasında kardeşliğin sağlam şekilde tesis edilmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Adaletin her tarafta hâkim olması ve yayılması için siyaset yaptıklarını dile getiren Yapıcıoğlu, yıkmaya, bozmaya, ifsad etmeye çalışanlara bir set çekmek, onları durdurmak ve onların ifsad projelerinin akim kalması için çalıştıklarını belirtti.

Madde bağımlılığın geldiği boyutu gözler önüne seren Yapıcıoğlu, uyuşturucuya müptela olmuş birisinin, uyuşturucu krizi geldiği zaman onu elde edebilmek için kimin parası olduğuna bakmaksızın her malı alabileceğini, amacına ulaşamadığı taktirde de o kişinin canına kastedebileceğine dikkat çekti.

Uyuşturucuya alışan kişinin aklının devre dışı kaldığına işaret eden Yapıcıoğlu, bağımlılık belasının; mal ve can emniyetini hatta namus emniyetini bile ortadan kaldırdığına, bunlar olmayınca da artık din emniyetinden de bahsedilemeyeceğine vurgu yaparak, uyuşturucu bağımlılığının tehlikelerine dikkat çekti.

Boşanmaların hızla arttığını hatırlatan Yapıcıoğlu, boşanmaların önüne geçebilmek için Hükümete yaptıkları "25 yıl evli kalan kadınlara emeklilik hakkı tanınsın" çağrısını yineleyerek çözüm önerilerini aktardı.

Çocukları evlilik çağına gelmiş bütün anne babalara da seslenen Yapıcıoğlu, gençlerin evliliğinin önündeki engellerin kaldırılması ve kolaylaştırılması çağrısında bulundu. (İLKHA)








Bu haberler de ilginizi çekebilir