• DOLAR 32.234
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2443.399
  • ...
Putin'den tüm dünyayı tedirgin eden nükleer tehdit: Ukrayna ve NATO'ya meydan okudu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Putin askeri yetkililere hitaben yaptığı konuşmada, hükümetin ordunun yanında olacağına dair önemli mesajlar verdi ve "NATO tüm potansiyeli Rusya'ya karşı kullanılıyor. Rusya askeri kapasitesini artırarak üzerine düşen tüm görevleri yerine getirecek." dedi. 

Savaşa hazır olma durumunun artırılması gerektiğini ifade eden Putin, "NATO'nun neredeyse tüm temel ülkelerinin silahları Rusya'ya karşı kullanılıyor. Rusya askeri kapasitesini artırarak üzerine düşen tüm görevleri yerine getirecek. Ordumuz büyük bir deneyim kazandı.Orduyu modern silahlarla donatacağız. Suriye'de elde ettiğimiz deneyimleri kullanılacak. NATO'yu en iyi şekilde analiz edeceğiz. SARMAT II füzeleri çok yakında savaş için konuşlandırılacak. Nükleer kuvvetlerin savaşa hazır olma durumunu geliştirmeye devam edeceğiz." açıklamasını yaptı.

Kısmi seferberliğin belirli sorunları ortaya çıkardığını belirten Rus lider, "Eğitilen 150 bin yedek asker durum için yeterli. Finansal konularda herhangi bir sıkıntımız yok. Silahlı kuvvetlere istedikleri kadar destek verilecek." dedi. (İLKHA)

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir