• DOLAR 32.194
  • EURO 35.014
  • ALTIN 2503.22
  • ...
SON DAKİKA
Bursa Peygamber Sevdalıları Derneği yeni binasını hizmete açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bursa Peygamber Sevdalıları Derneği taşındığı yeni binasında, sürdürdüğü faaliyetlerinin yanında, ilmi ve kültürel seminerlerle de hizmetlerini sürdürecek.

Merkez Osmangazi ilçesi, Tuğcu Plaza 1 İşhanına taşınan derneğin açılış programına üye ve gönüllüler katıldı.  

Sunuculuğunu Hüseyin Dinç’in yaptığı açılış programı, Muhammed Mehdi’nin Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Program daha sonra Bursa Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı Abdülkadir Ürün’ün günün anlamına binaen konuşmalarıyla devam etti.

Yeni hizmet binalarının açılışı ilgili konuşan Ürün, "Tüm Bursalıları yeni hizmet yerimizde bizleri tanımaya, tanışmaya, çayımızı içmeye ve muhabbet etmeye davet ediyoruz." dedi.

"Büyük bir çaba gayret ve fedakârlık sonucu yeni yerimizin açılışını yapmaktayız"

Bursa Peygamber Sevdalıları Derneği olarak yeni yerin açılışını gerçekleştirdiklerini belirten Ürün, "Dernek olarak Bursa’da sekiz temsilciliğimiz bulunmaktadır. Çeşitli faaliyetlerimiz ve etkinliklerimiz olmaktadır. Gönüllülerimizin Bursa merkezde toplanabileceği bir yerimiz yoktu. Bu eksikliği giderme adına üye ve gönüllülerimizle büyük bir çaba, gayret ve fedakârlık sonucu yeni yerimizin açılışını yapmaktayız. Yeni yerimizde özellikle toplumun manevi anlamda kalkınmasını fayda verecek kitap tahlilleri, sohbetler seminerler ve aile programları gibi etkinlikler düzenleyeceğiz." dedi.

"Kapımız tüm Bursalılara açıktır"

Ürün, "Bursa Peygamber Sevdalıları olarak Vakfımızın aldığı kararlar doğrultusunda bu dönemde siyer yarışmasına yoğunlaşmaktayız. Siyer yarışmasını halkın tüm kesimlerine ulaştırmak için bir çalışmanın içerisindeyiz. Son dönemlerde gündemde olan aile problemlerine eğilmek adına Bursa’da dört aile programı yapmayı planlıyoruz. Toplumda özellikle yitirdiğimiz manevi değerlerin tekrar eski heyecanına ve mecrasına döneceğini ümit ediyoruz. Bursa Peygamber Sevdalıları Derneği olarak tüm Bursalıları yeni hizmet yerimizde bizleri tanımaya, tanışmaya, çayımızı içmeye ve muhabbet etmeye davet ediyoruz. Kapımız tüm Bursalılara açıktır." diye konuştu.

Program, misafirlere yapılan ikramlarla son buldu. (İLKHA)








Bu haberler de ilginizi çekebilir