• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Gaziantep’te 20 bin fidan toprakla buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKUD) ile Asil Group iş birliğinde organize edilen fidan dikim etkinliği düzenlendi.

Fidan dikim etkinliği, ÇEKUD Genel Müdürü Süleyman Coşar, kentin ilgili birim yetkilileri, diğer illerden gelen ÇEKUD gönüllüleri, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Fidan dikim etkinliğine katılanlar, Kabarcık Mahallesi orman genişletme alanında 20 bin adet fidanı toprakla buluşturdu.

Dikim törenine; Hayırda Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerinin yanı sıra, derneğin yürüttüğü "Haydi Çocuklar Camiye" projesi öğrencileri ile Seyyah Gençlik ve Spor Kulübü'nden de gençler katıldı.

ÇEKUD Genel Müdürü Süleyman Coşar, törende yaptığı konuşmada dernek olarak hız kesmeden yurdun dört bir yanını ağaçlandırmaya devam ettiklerini dile getirdi.

Coşar, "Gaziantep, Kilis, Kahramanmaraş'ta Ziraat Odalarımızın kılavuzluğunda çiftçilerimize bağışçılarımızdan temin ettiğimiz fidanları ücretsiz vererek zeytin ve Antep fıstığı bahçeleri oluştururken, Orman Genel Müdürlüğümüz ile de yurdumuzun değişik yerlerinde ormanlar kuruyoruz. Bu ormanlardan ikisi Gaziantep'te hayat bulacak. Etkinliğe katılan tüm doğa dostlarına derneğimiz adına teşekkür ederiz." dedi. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir