• DOLAR 32.666
  • EURO 35.361
  • ALTIN 2481.627
  • ...
Çelik: "Birileri tutmuş 'Kılıçdaroğlu aday olsun' derken...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Altılı masanın aday ilan etme tarihine değinen Çelik, "Muhtemelen bunların adaylarını ilan etme tarihi Temmuz ya da Ağustos 2023 olacak. Seçimden bir ya da iki ay sonra ilan edecekler." dedi.

Çelik, "Birileri kendi alınlarında taşıdıkları bozuk demokratik sicillerini, AK Parti'ye yansıtmaya çalışıyorlar. O bize yansımaz. Bizim ışığımız Cumhuriyet'ten geliyor, demokrasiden geliyor. Sizinkinin nerelerden geldiğini geçmiş zaman içerisinde pek çok vesileyle gördük. Siz kendiniz, CHP Genel Merkezi'ni Saraçhane'ye taşımak isteyenlerle, Ankara'da tutmak isteyenler arasındaki kavganıza bizi karıştırmayın. Kılıçdaroğlu'nu destekleyenlerle desteklemeyenler arasındaki kavganıza bizi karıştırmayın. Biz o işlerden anlamayız. O işleri siz bilirsiniz. Biz sadece millete hizmet etmekten anlarız. Biz sadece demokrasinin üstünlüğünden, milli iradenin sarsılmazlığından, sandığın üstünlüğünden anlarız. Onun için biz bir kere daha söylüyoruz; Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'dır.'' ifadelerini kullandı. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen yargı kararıyla ilgili Çelik, "Bugün bir yargı kararı üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ile ilgili henüz yargı süreci devam ederken tutup da Sayın Cumhurbaşkanımızın, AK Parti'nin, birtakım kafalarında kurdukları komploların parçası olarak, kendi projelerinin, siyasi mühendisliklerinin, rekabetinin zemini haline getirilmeye çalışılmasını buradan bir kere daha bütün gücümüzle reddediyoruz, kınıyoruz." diye konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir