• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu açıklaması! Akşener kimi destekliyor?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TV100'de yayınında konuşan Çıray "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in adayı Ekrem İmamoğlu mu?" sorusuna "Bunun sebebi Akşener olsaydı bundan bu sonucu çıkarabilirdik. Bir plan çerçevesinde olması imkansız. Siyaset, proaktif bir hadisedir bazen kırılma noktaları vardır ve liderlik orada ortaya çıkar" yanıtı verdi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda desteklendiği konusundaki yorumlara yanıt veren Çıray “Yorum serbest, haber hürdür. Bu tür yorumlar olabilir. Ama böyle bir durum yok. Bunu konuşacak bir zaman da yok. Tarihi kırılma anları insanları etkiler. Sayın Erdoğan’ın okuduğu bir şiir nedeniyle mahkûm olduğunda önünün açılıp başbakan olması… Ama şu var bizim Türk milletimiz mağdurun yanındadır. Bunu cumhurbaşkanlığından bağımsız söylüyorum. Bugün devleti yönetenlere karşı halkın desteğinin Sayın İmamoğlu’nun yanında olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına ilişkin bir soruya da yanıt veren Çıray “Objektif parametreler o gün geldiğinde görülecektir ama Kılıçdaroğlu, devleti yönetebilecek bir insandır” dedi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir