• DOLAR 32.282
  • EURO 34.893
  • ALTIN 2428.856
  • ...
Köpek çocuğun kafa derisini kopardı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Okuldan eve döndüğü sırada sokak köpeklerinin saldırdığı Nihat Can Arslan ağır yaralandı. Kafa derisi kopan küçük çocuk, abisi ve komşular tarafından köpeklerden güçlükle kurtarıldı.

Ağır yaralı bir şekilde Gaziantep Üniversite Hastanesine kaldırılan küçük çocuk ardından özel bir hastaneye sevk edildi.

Köpeğin ısırarak kopardığı çocuğun kafa derisi, ayrı bir kapta hastaneye getirilerek doktorlarca yerine dikildi.

Kafa derisi yerine dikilen küçük çocuğun durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

6 yaşındaki Arslan'ın gözünde de hasar oluştuğu, saldırının ardından yaşadığı travma sebebiyle hiç kimseyle konuşmadığı öğrenildi.

Ameliyatı gerçekleştiren Plastik Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi Operatör Dr. Kağan Bekircan,"Saç derisindeki kopan parçanın dolaşımı sağladık. Şu an takiplerini yapıyoruz. Çocuğun enfeksiyon durumunu takip ediyoruz, antibiyotik tedavisi yapıyoruz. Ayrıca psikiyatrist doktordan destek alıyoruz. Şu anda saç derisindeki dolaşım iyiye gidiyor. Ek tedavilerle çocuğun hızlı şekilde toparlanmasını sağlamaya çalışıyoruz. Kopan parçayı eski yerine naklettik. Damar onarımı yapılarak kan dolaşımı da sağlandı. Şu anda tedavisi sürüyor. Damarları çalışır halde tutmaya uğraşıyoruz. Gelen dokuda köpeğin ağzından kurtarıldığı için deride zedelenme oluşmuş, köpeğin diş izlerinin yarattığı ezilmeler vardı. 3-4 gün daha tedavi sürecek." ifadelerinde bulundu.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir