• DOLAR 32.452
  • EURO 34.77
  • ALTIN 2439.894
  • ...
Vali Karaloğlu'na "Mayolu Kadın" tepkisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Van ve Bitlis Valiliklerince düzenlenen 4. Van-Bitlis Su Sporları Festivali'ne katılan Amerikalı 'Stars Of Florida' akrobasi ekibinin çirkefliklerini Van gölünde alenen sergilemelerine mütedeyyin halk sosyal paylaşım sitelerinden tepki gösterdi.

 

Ekibin fotoğraflarını ve ulusal basında yer alan haberleri kendi Facebook hesabından paylaşan ve festivalin öncülüğünü yürüten Van Valisi Münir Karaloğlu'na da tepki gecikmedi.

 

İşte mütedeyyin halkın, Vali Karaloğlu'na tepkilerinden bazıları:

 

"Vali beye hiç yakışmadı"

Mehmet Necip Yavuzer: (Saadet Partisi Van İl Başkanı): "Erdoğan biz 10 yılda milletin gazını aldık demişti. Herhalde Vali Bey bu etkinliği ve bu fotoları paylaşmakla önce tesettürlü hanımının yüzüne nasıl bakacak. Yeri geldiği zaman Müslümanlıkta kimseye sıra vermeyenler acaba bunu nasıl izah edecekler. Vali beyin bu paylaşımına gerçekten üzüldüm, ona ve makamına hiç yakışmadı..."

 

"Onlarin getirdigi medeniyet ancak çıplaklık"

İnanç Oğuzdeğer: "Allah Kabul etmesin, belki bir de beğeniyorsunuz bunu, yuh beee onların getirdiği medeniyet ancak çıplaklık, eksik olsun."

 

"Manevi değerlerimizle örtüşmemiştir"

Özcan Gülmez: "Kesinlikle bizim milli ve manevi değerlerimizle örtüşmemiştir mayolu kızlar. Gölümüz, gönlümüz, gözümüz kirlenmiştir."

 

Vefa Çelebi: "Bu hoş olmadı, bu çıplaklık sürdüğü sürece Allah rahmetini üzerimizden çekip alır, üstelik bununla övünmek yerine utanç tablosu olarak sansürlenip duvara asılmalı."

 

"Hizmet adı altında ifsat projesi"

Muhammed Yunus Ekin: " İşte hizmet adı altında yapılan ifsad projelerinden biri daha, değil Van'a hiçbir yere yakışmayacak ve Müslümanlıkla yakından uzaktan alakası olmayan ve felakete sürükleyen icraatlar bunlar. Bunları göstermekle bile sanki iyi bir şey yaptığınızı zannetmeyin, çok para harcamak iyi şeyler yapılacak anlamı taşımaz!"

 

"Bunlar Allah'ın helal kıldığı şeyler değil"

Cihad Çiğdem: "Van güzel daha güzel olacak sayın valim, ama bunlarla değil! Manevi değerlerle Allah'ın emrettiği helallik haramlık cercevesinde... Bunlar Allah'ın helal kıldığı şeyler değil"

 

Mücahit Yağmur: "Modern hayatın gerekleri olarak görülen bu tür etkinlikler yıllardan beri ahlaksızlıktan, rezillikten başka ne getirdi ki!! Aman eksik kalsın Vali bey, biz Van'da görmek istemiyoruz, Hawai'de kalsın!!!" (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir