• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Diyarbakır Valiliği: "J.Uzm.Çvş serbest bırakıldı"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Diyarbakır Valiliği yaptığı açıklamada, Diyarbakır'ın (Amed) Lice ilçesine bağlı Kayacık (Hezan) köyünde yaşanan olaylardan sonra PKK'lı oldukları belirtilen bir grup tarafından kaçırılan Uzman Çavuş'ın serbest bırakıldığı belirtildi.

 

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, "Diyarbakır İli Lice İlçesi Kayacık Jandarma Karakolunda başlayan tadilat çalışmalarına yönelik olarak 28 Haziran 2013 günü saat 15.00 sıralarında (50-60) kişilik grup tarafından karakola taciz ateşi, molotof bombası ve el yapımı patlayıcılarla saldırı olayı sonrası, aynı grup içinden Diyarbakır-Bingöl karayolu Ziyaret Köyü Kayacık yol ayrımında barikat kurmak suretiyle yolu trafiğe kapatma eyleminde bulunan yüzleri maskeli şahıslar tarafından kaçırılarak Lice İlçesi kırsal alanında Bölücü Terör Örgütü mensuplarına teslim edilen J.Uzm.Çvş. Y.B; 01 Temmuz 2013 günü 19.00 sıralarında Hazro İlçesinde serbest bırakılmıştır" denildi.

 

Açıklamanın devamında, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca adli tahkikatın başlatıldığı ve gelişmeler hakkında ayrıca bilgi verileceği ifadelerine yer verildi. (Osman İçli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir