• DOLAR 32.329
  • EURO 35.092
  • ALTIN 2295.738
  • ...
SON DAKİKA
HÜDA PAR Genel Başkanı Batman`da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Hür Dava Partisi`nin (HÜDA PAR) hafta sonu yapılan 1. Olağan Büyük kongresinde Genel Başkanlığa seçilen Av.Zekeriya Yapıcıoğlu, geldiği Batman`da konvoyla karşılandı.
 
Genel Başkan Yardımcıları İsa Aydın ve Abdurrahman Cens ile karayoluyla Batman`a gelen Yapıcıoğlu`nu onlarca araçtan oluşan konvoy karşıladı.

İl Başkanı Dr.Aydın Gök ve partililer tarafından Bardakçılar Tesisi önünde karşılanan Genel Başkan Yapıcıoğlu ve yardımcıları partililerle selamlaşıp kucaklaştıktan sonra konvoy eşliğinde Diyarbakır Caddesi`nde bulunan il başkanlığına geçtiler.
 
İl Başkanlığında tekbirlerle karşılanan Yapıcıoğlu, partililerin yoğun ilgisi ile tebrikleri kabul etti.
 
Yapıcıoğlu İl Başkanlığında yaptığı açıklamada, "19 Aralık 2012 tarihinde kurulan partimizin olağan büyük kongresini gerçekleştirdik. Kurucu genel başkanımız ilk kurucular kurulu toplantısında geçici olarak başkanlığı aldığında kongreye kadar görevini sürdüreceğini söylemişti. Bu görevi benim yapmamın daha uygun olacağı görüşü öne çıkınca bu görevi kabul etmek ve bu sorumluluğu yüklenmekten başka bir seçenek kalmadı" dedi.
 
Bu göreve daha layık arkadaşları olduğu halde kendisine verilen destekten dolayı teşekkür eden Yapıcıoğlu, "Yüküm ağır bir yüktür vazifemi yerine getirebilmek için sizin dualarınıza ihtiyacımız var. İnşallah beraber çalışacağımız arkadaşların katkılarıyla bu işin üstesinden gelmeye gayret sarf edeceğiz. Dün kongrede de söyledim beşeriz insanız zayıfız elbette eksikliklerimiz var. Bu noktada Allah`tan bize güç ve kuvvet vermesini ayaklarımızı hak üzerine sabit kılmasını niyaz ediyoruz istiyoruz. Bütün kardeşlerimizden de bu noktada bize duaları ile yardımcı olmalarını istiyoruz" şeklinde konuştu.
 
Batman`da iddialı olarak seçime gireceğiz
Seçime az bir zaman kaldığına dikkat çeken Yapıcıoğlu, "Kongreden hemen sonra Batman`a geldik. Batman`da seçime gireceğimiz iddialı olduğumuz yerlerden bir tanesidir. En hızlı şekilde seçim çalışmasını başlatacağız. Kongrenin öncelikle partimize camiamıza memleketimize milletimize İslam ümmetine bütün insanlık ailesine hayırlar getirmesini Allah`tan diliyorum. Batman`a gelirken hemşerilerimiz tarafından yine böyle sıcak bir şekilde karşılanmak da gerçekten bizi duygulandırdı. Allah hepsinden razı olsun belki hak ettiğimizin daha fazlası ile karşılandık Rabbim hepimizin yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı. (Yasir Oğuz/M.Enes İmir - İLKHA)
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir