• DOLAR 32.588
  • EURO 35.024
  • ALTIN 2459.205
  • ...
CHP ve BDP’liler Kardeşleri LGBT`lilerle Buluştu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kendilerini LGBT olarak adlandıran ve her fırsatta ahlaksızlıklarını kusan lezbiyen, gay, biseksüel ve trans hareketin bileşenleri Taksim’de yine bir araya geldi. “Yaşasın Halkların Kardeşliği” sloganlarının atıldığı yürüyüşe CHP ve illetvekilleri de destek verdi.

20 yılı aşkın süredir her tıl Taksim’de bir araya gelen LGBT bileşenleri dün yine Taksim’de yürüyüş yaptı. CHP be BDP’li milletvekillerinin de yer aldığı yürüyüşte atılan ahlaksız sloganlar ve “Alışın gitmiyoruz” pankartları dikkat çekti. Kalabalık güruh Taksim Meydanı`ndan Karaköy`e doğru yürüyüşe başladı. Polis Taksim Anıtı`nın önünde beklerken, Galatasaray Lisesi önüne bekleyen bir grup ise yürüyüşü protesto etti.

MİLLETVEKİLLERİNİN ORADA NE İŞİ VAR
Yürüyüşe milletvekilleri de katıldı. Yürüyüşte en önde CHP Milletvekiller`i Şafak Pavey, Binnaz Toprak, Hüseyin Aygün, ÖDP lideri Alper Taş ve Alman parlamenterler yer aldı. İlerleyen dakikalarda LGBT “Onur!” yürüyüşüne BDP Milletvekili Sebahat Tuncel`de katıldı. Yürüyüşte “Yaşasın halkların kardeşliği” sloganı atıldı.

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir