• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bulut: BDP Öcalan `ı İçeride Tutmak İçin Uğraşıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kanal 24`te günün manşetinde Seda Selek`in konuğu olan Yiğit Bulut, BDP`nin politikasına yönelik eleştirilerde bulunan Yiğit Bulut, çarpıcı ifadeler kullandı. BDP`nin politikasını anlamsız bulduğunu ifade eden Bulut, `BDP, Öcalan `ı içeride tutmak için uğraşıyor` ifadesiyle dikkat çekti.

BDP ÇÖZÜM İSTEMİYOR

Sözlerine `Kimse kusura bakmasın.` diyerek başlayan Bulut, `BDP `nin politikası hayatımda gördüğüm en anlamsız, en çözüm istemeyen, en çözüme ulaşamayacak politikalardan bir tanesi.` dedi. Öcalan`ın televizyon izlediğini hatırlatarak programı izliyor olabileceğini belirten Bulut, `BDP, Öcalan `ı içeride tutmak için uğraşıyor. Bakın çok açık söylüyorum. Öcalan `ı içeride tutmak isteyen BDP `nin bizzat kendisidir.`şeklinde konuştu.

BULUT, AÇIKLAMALARININ DEVAMINDA...

`Öcalan `ı severiz sevmeyiz. Bizim için geçmişi bebek katilidir.` ifadeleriyle devam eden Bulut, `Öcalan `ın meydanlarda okunan son mesajı Türkiye ile birlikte emperyalistlere karşı savaşalım mesajı BDP `nin bugün uyguladığı politika ile uyuşmuyor. BDP, bugün emperyalistlerle birlikte sokağı yakıyor. BDP her sokağı yaktığı gün Öcalan `ın hapis cezasına 1 yıl ekleniyor.` diyerek BDP`ye yüklendi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir