• DOLAR 32.38
  • EURO 34.749
  • ALTIN 2406.834
  • ...
Adana'da bir kadının çantasındaki 385 bin TL'lik nakit ve ziynet eşyası çalındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İddiaya göre, Merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde Seyhan Aral, biriktirdiği altın ve parayı eve hırsız girer korkusuyla çantasına koyup pazara gitti.

Aral, semt pazarında alışveriş yaptığı esnada bir şüpheli, kadının çantasını kapkaç yöntemiyle çalarak kaçtı.

Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Seyhan Aral, İLKHA muhabirine, "Çocuklarımın geleceği ve eşimin emekleri çalındı. Çalınan paramızın bir an önce bize teslim edilmesini istiyorum." dedi.

"Çalınan para, eşimin alın teridir"

Semt pazarına alışveriş için gelirken, evde güvende olduğunu düşünmediği için altın ve nakit parayı da yanına aldığını söyleyen Aral, "Çalınan para eşimin 5-6 senelik alın teridir. İnanın gecesini gündüzüne katarak çocukların geleceği için bayağı bir çabaladı. Ama çalındı. İstiyorum ki bir an önce çalınan paramız geri gelsin. Paramızı çalanlara seslenmek istiyorum: Çalınan paramızın bir an önce bize teslim edilmesini istiyorum. Çünkü benim eşimin alın teridir. Çocuklarımın geleceği için çalıştığı paradır o." şeklinde konuştu.

"Yıllardır alnımın teriyle, yağmur, çamur, bayram demeden çalıştım"

Ev almak için biriktirdikleri paralarının çalındığını ve şikayetçi olduklarını ifade eden Aral’ın eşi Enes Aral ise şunları kaydetti:

"Sonuç olarak bizim canımız yandı. Başka insanların canı yanmasın. Yaşanan bu olayı anlatırken dahi zorlanıyorum. Çalınan paramız 5 yıllık bir emekti. Biz ev alacaktık. Çantada 220 bin lira değerinde altın ve 165 bin Türk lirası vardı. Onu da altına çevirmek için eşim yanına almıştı. Ancak pazar alışverişinde maalesef kişi veya kişilerce çalındı. Buradan Adana Valimize, Emniyet Müdürümüze ve tüm emniyet güçlerine rica ediyorum, bir an önce çaldırdığımız o ziynet eşyaları ve parayı tarafınıza iade etmelerini rica ediyorum. Yıllardır alnımın teriyle, yağmur, çamur, bayram demeden çalıştım. Ben aynı zamanda tüpçü esnafım, o yağmurda çamurda çalıştım. Ben istiyorum ki bunu alan, götüren veya bulanlar varsa bir zahmet en yakın güvenlik güçlerine teslim etsinler. Onlar da tarafımıza teslim etsin." (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir