• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
"1/5.000'lik plan elzemdir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Geçen ay yapılan seçimle göreve gelen Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ı makamında ziyaret etti.


Yapılan ziyarette yeni yönetim adına bir konuşma yapan MTSO Başkanı Şerafettin Aşut, "Bu birliktelikte diğer sivil toplum örgütleri ve yerel yönetimlerle bundan önce olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de ortak projeler üretmeye özen göstereceğiz. Bunlardan birisi olan ve uluslararası bir hüviyete sahip olan Akdeniz Oyunları şu anda normal seyrinde devam etmektedir. İlk başlarda bazı sıkıntılarımız olsa da şu an kentimiz, bu oyunları en iyi şekilde temsil ediyor" dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni yönetimi tebrik eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, "Mersin'in çıkarına olan her türlü girişimde ve organizasyonda biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Mersin'in kaderini çok yakından ilgilendiren 1/5.000'lik planla Yenişehir ilçesindeki yapı yoğunluğunu 0.90'dan 1.20'ye çıkarma isteğimize, Yenişehir Belediyesi karşı çıkıyor, diğer partiler ise bir sonraki döneme bırakılmasını öneriyor. Gerçekleşmesi halinde hem müteahhitlerin, hem arsa sahiplerinin, hem de belediyelerin yararına olacak bu düzenlemeyi bir sonraki döneme ertelemek, kentin geleceği için zaman kaybetmekten başka bir şey değildir" dedi. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir