• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Erdoğan'dan Mahir Ünal açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

MAHİR ÜNAL'IN YERİNE ÖZLEM ZENGİN GETİRİLDİ

Grup ve parti yönetimimizde yaptığımız değişiklikleri paylaşmak istiyorum. Mahir Ünal'ın görevden affı talebi nedeniyle daha önce aynı görevi yapan Özlem Zengin arkadaşımızı teklif ediyoruz.

Mahir Ünal arkadaşımıza görev süresi boyunca partimize, ülkemize yaptığı katkılar için teşekkür ediyorum. Kendisiyle farklı alanlarda yakın bir şekilde çalışmayı sürdüreceğiz.

Özlem Zengin kardeşimize muvaffakiyetler diliyorum. Sivil Toplum ve Halklar İlişkiler Başkanlığı'na da Belgin Uygun'u görevlendirdik.

"TÜRK VE MÜSLÜMAN TOPLUMA KARŞI DÜŞMANLIK ARTIYOR"

Mevlüde Genç geçtiğimiz günlerde vefat etti, bugün de Amasya'da ebedi yolculuğuna uğurlanıyor. Avrupa'daki Türk ve Müslüman topluma karşı giderek artan düşmanlıkla mücadelemizi sürdüreceğimizi ifade ediyorum.

"20 YILLIK İKTİDARLA BİR REKORA DAHA İMZA ATTIK"

3 Kasım 2002 tarihinde başlayan hizmet yolculuğumuzda 20 yıllık kesintisiz iktidarla bir rekora daha imza atmış bulunuyoruz.

Türkiye'nin güçlenmesi için partimiz çatısı altında farklı kademelerde görev yapmış tüm yol arkadaşlarımızdan Allah razı olsun diyorum. Milletimizin 85 milyon ferdinin her birinin hayatına dokunan, umudunu besleyen hizmetlerimiz var.

Dünyanın dört bir yanında da iz bırakan çalışmalar gerçekleştirdik. Bizden önceki 80 senede yapılan hizmetlerin kat ve kat fazlasını ülkemize kazandırmayı gerçekleştirdik.

Asrın projeleri olan nice eserlerle tarihe adımızı yazdırdık. Milli iradenin üzerinde yıllardır Demokles'in kılıcı gibi olan ne varsa canımız pahasına hepsini de tehdit olmaktan çıkardık.

"SAYISIZ HUKUKSUZLUĞA MARUZ KALDIK"

Ülkemize 20 yılda kazandırdıklarımızı saymaya kalksak günler, haftalar yetmez. Elbette bu süreçte pek çok saldırıya, pek çok hainliğe, sayısız hukuksuzluğa maruz kaldık.

Bizi hedeflerimizden vazgeçirmeye, milletimizle aramıza nifak sokmak için ellerindeki tüm piyonları üzerimize saldılar. Her yol ve yöntemi kullanarak bizi yıldırmaya, korkutmaya çalıştılar. Bunların hiçbirine eyvallah etmedik. Kefenimizi giyerek çıktığımız yolda geri adım atmadık.

Bugün de 20 yıllık tecrübenin ışığında ilk günün aşkı, azmiyle hizmeti sürdürüyoruz. Bugün de mesajlarımızı doğrudan milletimize veriyor, istişarelerimizi milletimizle yapıyor, istikametimizi milletimizle belirliyoruz.

TÜRKİYE YÜZYILI SEFERBERLİĞİ

Son toplantımızdan bu yana 2 haftalık dönemi şehir ziyaretleriyle, temel atma töreniyle, görüşmelerle dolu dolu geçirdik. Milletimizden gördüğümüz sevgi seli bize daha çok çalışma azmi veriyor.

Türkiye Yüzyılı'nı açıklayarak gelecek vizyonumuzu paylaştık. Tanıtımı yaparken bu vizyonu milletimizle inşa edeceğimizin altını çizmiştik. 81 ilimizde milletimizin her bir ferdinin Türkiye Yüzyılı'na ilişkin fikrilerini beyan edecekleri seferberlik başlatıyoruz.

Bu vizyonumuzun ilk somut eseri olarak gördüğüm TOGG'u Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünde 29 Ekim'de banttan indirdik. Şubat ayında satışı, martta teslimi başlayacak TOGG Türkiye'nin yeni prestij markası olarak ülkemizi başarıyla temsil edecek.

"KILIÇDAROĞLU, HAMBURGER TURLARI DÜZENLİYOR"

Cumartesi Gaziantep'e gidiyoruz, yapımı tamamlanan eserleri hizmete açıyoruz. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak Türkiye Yüzyılını planlarken CHP'nin nelerle uğraştığını biliyorsunuz.

İllerimizi ziyaret etmek, vatandaşın sofrasına oturmak varken 10 bin kilometre öteye hamburger turları düzenliyor. İngiltere'ye gidecek, Almanya'ya gidecek. Almanya'da döner var orada döner var. Geçmişte renklere ayırarak şevklerini kırdığı yatırımcıdan özür dilemeden Londra'ya temiz yatırımcı arıyormuş.

Düne kadar yatırımcıları tehdit eden kendisi değilmiş gibi şimdi yatırımcılara gidiyormuş. Yatırım kim sen kim? Ülkenin gerçeklerinden kopuklukları, hangi seviyeyi aştığını bilmeyecek seviyedeler.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir