• DOLAR 32.412
  • EURO 34.611
  • ALTIN 2378.23
  • ...
Ey adalet bakanlığı adaletiniz bu mu? Birileri kasıtlı görmezden mi geliyor?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Bozdaş / Doğruhaber

Bu kişilerin hastalık nedenleriyle tahliye edilmesi başta İslami davadan tutuklu bulunan mahkumlar olmak üzere diğer hasta mahkumlara neden adaletin uygulanmadığını sorgulatıyor. Adli Tıp Kurumu adli değil de siyasi kararlar mı alıyor? sorusu gündeme geliyor.

Cezaevinden tahliye edildi
Yaklaşık 14 aydır Silivri Cezavi'nde tutuklu bulunan Erol, sağlık sorunlarının ardından serbest bırakıldı.

Müebbet hapis cezasına çarptırılan emekli amiral Aydan Erol'un tahliyesi kararlaştırıldı.

21 Ağustos 2021'den bu yana cezaevinde tutulan ve ömür boyu hapis cezasına çarptırılan 28 Şubat paşalarından Çevik Bir hakkında, geçtiğimiz aylarda tahliye kararı alınmıştı. Geçtiğimiz günlerde tutuklu bulunan HDP'li eski vekil Aysel Tuğluk'ta sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilmişti.

HASTA MAHKUMLAR DA ADALET BEKLİYOR AMA ADALET SADECE BAZILARI İÇİN İŞLİYOR!

Çevik Bir,  Aysel Tuğluk ve son olarakta 28 Şubatçı Aydan Erol'un sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilmesi akıllara yıllardır cezaevinde kalan diğer hasta mahkumları getirdi. Bu hasta mahkumların başında da 23 yıldır cezaevinde bulunan Şehmus Alpsoy ile 75 yaşındaki babası Mehmet Emin Alpsoy geliyor. Kolon kanseri olan ve birkaç ameliyat geçiren Şehmus Alpsoy, sürekli olarak ağrılar çekiyor. Baba Mehmet Emin Alpsoy ise parkinson, kemik erimesi ve hepatit gibi bazı rahatsızlıklarla mücadele ediyor. Bu hastalıklarla beraber yaşlılığı sebebiyle kendi bakımını üstlenemiyor. Avukatların çabaları ve Alpsoy ailesinin tüm çağrılarına rağmen hasta mahkumlar Şehmus ve Mehmet Emin Alpsoy hakkında bir tahliye kararı verilmedi. Hasta mahkumlar, Çevik Bir, Aysel Tuğluk, Aydan Erol gibi şahıslara uygulanan adaletin kendilerine de kısa zamanda, çevik bir şekilde tatbik edilmesini bekliyor.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir