• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Bahçeli: 'Başörtüsünü ben çözdüm' demiş!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Millet İttifakı'na  tepki gösteren Bahçeli, ''O kadar zaman oldu zilletin adayı daha belli değil, başka başka isimler konuşuluyor. Her gün televizyonlarda birileri olmayan adayı tartışıyor. Biziz adayımız ise belli, net. İstanbul'u mahveden aciz, arızalı şahsın devamlı öne çıkarılması, kadından imam olmaz ben başbakan olacağım diyen kadın veya... Bunların hangisi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kıyaslanabilir? Bizim adayımızı sorunlularla eş tutmak bir kere klasik bir FETÖ yönetimidir. Bir başka adı ise 'Yenemeyeceksen yıprat' taktiğidir.

Kılıçdaroğlu, verdiği sözleri tutabilecek biri değildir. Cumhurbaşkanlığı staj yeri değildir. Ağlanmayla sızlanmayla avuç açmayla oturulacak bir koltuk değildir. Cumhurbaşkanını seçen millettir, onun adı da Türk milletidir. Kılıçdaroğlu, boşuna yorulma. 2023'te bir daha dönmemek üzere gideceksin. Kılıçdaroğlu, nasıl biri olduğu görülsün istiyormuş. Biz bilmiyor muyuz? Milletin karşısında duran adamdan olur mu? Kılıçdaroğlu, ikide bir meydan okuyacağına adaylığını açıkla. Türk milleti seni tartıya alsın bakalım ederin neymiş?

'Başörtüsünü ben çözdüm' demiş, kanuni düzenlemeye neden ihtiyaç duydun? Bu istismara neden başvurdun? Hadi sana fırsat, beraber anayasal güvenceye kavuşturalım. Dürüstsen, iyi niyetliysen merdane gibi dönmeyi bırak, işte sana demokrasi meydanı, gel duruş göstermeye bak.''   İfadelerini kullandı. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir