• DOLAR 32.838
  • EURO 35.206
  • ALTIN 2453.824
  • ...
HÜDA PAR Van’da “Gençlik Haftası” programlarının startını verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Gençlerin moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla HÜDA PAR Van Gençlik Kolları tarafından yapılan etkinliklerin finali ise 30 Ekim tarihinde yapılacak.

Gerçekleştirecekleri etkinlikler hakkında açıklama yapan HÜDA PAR Van İl Gençlik Kolları Başkanı Fethullah Kaymaz, şunları söyledi:

“Yine bir gençlik haftası ile karşınızdayız. Bizler genç kardeşlerimizle beraber daima hak için geleceğimiz için ve yaşanılabilir müreffeh bir hayat için mücadele etmeyi kendimize şiar edindik. Bu doğrultuda genç kardeşlerimizin moral ve motivasyonlarının yüksek olmasına da önem veriyoruz. Her sene ekim ayında gerçekleştirdiğimiz, gençlik haftası programlarımızın bu seneki sloganı ‘Umut sende.’ Yarın sabah namazında startını vereceğimiz ve pazartesi gününden itibaren her güne bir etkinliğimizin olacağı haftanın final programı ise pazar günü saat 16.00’da il binamızda gerçekleşecektir. Tüm genç kardeşlerimizi bekliyoruz.

Evet, genç kardeşim ‘Umut sende.’ Sosyal adaletin sağlanacağı, gelecek kaygısı taşımayacağımız yeni bir dünyayı gelin hep beraber inşa edelim.” (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir