• DOLAR 32.564
  • EURO 34.954
  • ALTIN 2444.413
  • ...
Adana Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 ADANA - Adana`da 12 Temmuz 2011 Salı günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle: 


ADANA HABER GAZETESİ: Yemin Ettiler. 
CHP`de yemin krizi çözüldü. Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal`ın durumları nedeniyle yemin etmeme kararı alan CHP tavrını değiştirdi. Dün gerçekleştirilen meclis oturumuna katılan CHP`liler yemin etti. 

Sinekle Mücadele Meclis Gündeminde 
Adana`da ciddi bir sorun haline gelen "sivrisinek ve haşareyle mücadele" konusu Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde de ele alındı. 

Katledilen Boşnaklar İçin Mevlit Okundu. 
Bosna Kardeşlik Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Srebrenitsa`da katledilen Boşnaklar için Bosnalı Salih Efendi Camii`nde mevlit okutuldu. 

İşi Bırakmayınca Kaçırmaya Çalıştılar. 
Adıyaman`da dayıları ve nişanlısı tarafından ilaçla uyutularak kaçırılan genç kızı polis kurtardı. 

Aşırı Sıcak Öldürdü. 
Adana`da yaklaşık 40 dereceyi bulan sıcaklara dayanamayarak fenalaşan kalp hastası şahıs hayatını kaybetti. 

ÇUKUROVA MERHABA GAZETESİ: Garibanın Binasını Yıkanlar Bu Binayı ve Çevresini Göremiyor. 
Seyhan Belediye Başkanı Öztürk ilk göreve geldiği yılda kaçak yapılarla ilgili iddialı bir açıklama yapmış, "babamın da olsa yıkarım" demişti. Öylede yaptı, kaçak yapılaşma gidilen bazı yerlerde Seyhan Belediyesi yıkıma gitti. Ama yıkılan binalar genelde garibanların yapıları olurken zenginin yapısına dokunulmadı. 

5 OCAK GAZETESİ: Meclis Üyelerine Huzur Hakkı Zammı 
Adana Büyükşehir Belediye Meclisi bünyesinde görev yapan meclis üyelerinin katıldıkları her bir toplantı için aldıkları "huzur hakkı" yapılan son toplantıyla 6 TL arttırıldı. Buna göre üyelere 130 TL değil 136 TL ödeneceği kaydedildi. 

Vali Atış, Taziye Ziyaretinde Bulundu. 
Vali Atış, yakalanmış olduğu amansız bir hastalık sonucu vefat eden, İl Özel İdare Personeli Hilmi Aslan ile vefat eden Ulaştırma Bölge Müdürü Serter`in babası Mustafa Serter için ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. 

Gaspçı Sevgililer Tutuklandı. 
Adana`da para karşılığı birlikte olma vaadiyle evine çağırdığı erkekleri silah zoruyla gasp ettikleri ileri sürülen kadın ve sevgilisi tutuklandı. 


(Ayhan Kaya-İLKHA) 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir