• DOLAR 32.461
  • EURO 34.816
  • ALTIN 2442.774
  • ...
Ahlak Dersi veren İsrailli Hahama Yolsuzluk Suçlaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal rejimindeki kaynaklar, İsrail’in en büyük dini mercii olan büyük hahamın yolsuzluk, rüşvet alma ve kara para aklama ile suçlandığını belirttiler.

İşgal radyosu konuyla ilgili olarak verdiği haberde “Dün gece İsrail polisinin rüşvet almak, zimmetine para geçirmek, kara para aklamak, krediyi kötüye kullanmak gibi suçlamalarla ilgili olarak İsrail’deki en büyük dini merci sayılan büyük haham Yona Metzger’i sorgulaması on saat sürdü” ifadesini kullandı.

Haberde ayrıca, polisin başhahamı kefaletle serbest bıraktığına dikkat çekilerek, ancak beş gün ev hapsi ve dışarı çıkma yasağı getirildiği ifade edildi.

İsrail’de sadece hahamlar değil, eski Cumhurbaşkanlarından Moşe Katsav ve eski Başbakanlardan Ehud Olmert başta olmak üzere birçok bakan ve Yahudi bilgini de yolsuzluk, kara para aklama, rüşvet ve benzeri yüz kızartıcı suçlardan soruşturma geçirdi.

Sadece İsrail’de değil Amerika ve Avrupa ülkelerinde de birçok haham, organ kaçakçılığı, kara para aklama vb. suçlardan gözaltına alındı.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir