• DOLAR 32.576
  • EURO 34.983
  • ALTIN 2447.426
  • ...
Tatvan Umut Der muhtaç aileyi sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Haziran ayında Rehber TV`de yayınlanan Umut Kapısı programında mağduriyeti ekrana taşınan ailenin durumundan etkilenen bir hayırsever, Tatvan Umut Der aracılığıyla ailenin ihtiyaçlarını karşıladı.

İsmini vermek istemeyen hayırseverin aldığı çamaşır makinası, Tatvan Umut Der yardım komisyonu tarafından yetim aileye ulaştırıldı.

Umut Der Yardım Komisyonu Başkanı Nihat Çeltik, "Tatvan`ın Fatih Mahallesinde bulunan Yıldız Ailesi, derneğimize müracaatta bulundu. Biz de tespitine gittik ve gördük ki gerçekten mağdurdur. Eşi Abdulmenaf, kanser hastalığına yakalanmıştı ve 4 ay önce vefat etmiştir. Biz de Rehber TV`de yayınlanan Umut Kapısı programı aracılığıyla ailenin mağduriyetini ekrana taşımıştık. Henüz bize yeni müracaatta bulunan bu aile, 3çocuğu olan on dört nüfuslu bir ailedir. Kendileri acilen bir çamaşır makinasının ihtiyaçları olduğunu söyledi. İsmini vermek istemeyen duyarlı bir vatandaşımız, kendisine bir çamaşır makinası vermiştir. Kendilerinden Allah razı olsun böyle duyarlı vatandaşların bize müracaat etmelerini bekliyoruz`` dedi. (Menderes Beysülen - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir