• DOLAR 32.226
  • EURO 34.716
  • ALTIN 2446.111
  • ...
HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Karaarslan'dan Altındağ ilçe esnafına ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Esnaf ziyaretinde HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Ahmet Karaarslan'a Altındağ İlçe Başkanı Harun Agah ve parti yönetiminden bir heyet eşlik etti.

Samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde Karaarslan, kimi esnafla oturup çay içip dertleşirken kimi esnafa ise HÜDA PAR'ın misyon ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Parkta oturan halkla da bir araya gelen Karaarslan, yoğun bir teveccüh ile karşılandı. 

 

Karaarslan, Altındağ ilçe esnafı ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, esnaf ve toplumun sorunları ile bir an önce ilgilenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Esnafın sorunlarını yakından takip ettiklerini dile getiren Karaarslan, "Bugün saha çalışmaları kapsamında Altındağ ilçemizdeyiz. Esnafımızın sorunlarını yakından takip ediyoruz. Tek tek esnafımızı gezip soruyoruz ve sorunlarını dinliyoruz. Problemlerine çözüm bulmaya dönük çalışmalar yapacağız. Ciddi anlamda önemli destek aldık. Esnaflarımızın sorunlarını yine tek te gezerek not ediyoruz. Esnafımızın aynı sorunları devam ediyor." dedi.

Halkın mevcut meclisteki siyasetçilerden memnun olmadıklarını belirten Karaarslan, "Siyasi anlamda meclisteki mevcut siyasi partilerden esnafın büyük oranda koptuğunu onların artık bir çözüm olamayacağı, olmadığı kanaati hâkim. Partimize bu anlamda çok ciddi dönüşler olduğunu gördük bu da bizi ümitlendirdi. Çalışmalarımıza aynı şekilde durmaksızın devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir