• DOLAR 32.471
  • EURO 34.634
  • ALTIN 2384.651
  • ...
Liyakat diye yakınan Kılıçdaroğlu bakın ne vaat verdi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Bozdaş / Doğruhaber

Daha önce "Devlet liyakatle, ahlakla, bilgiyle, birikimle yönetilir" diyen Kılıçdaroğlu,  Elazığ’da katıldığı televizyon programında bu söylemiyle çelişen ilginç açıklamalarda bulundu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu partideki kurmaylarıyla birlikte, CHP'nin oy oranının düşük olduğu bölgelerde sahaya indi. CHP Lideri'nin son durağı ise Elazığ oldu...

 Daha önce muhtarlara yönelik vaatleriyle ve halka bedava tarım arazisi vereceğim diyerek kamuoyunun gündemine gelen CHP Lideri, bu sefer Elazığ'da işbaşında. Bu seferki vaadi çok başkaydı. Oy istediği memleketteki insanlara bakın hangi vaatte bulundu.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu burada, Elazığ'ın yerel televizyonlarının ortak yayınına konuk oldu.

"Elazığlı bakan neden yok?"

Kılıçdaroğlu, iktidar olmaları halinde Kabine'de Elazığlı birine bakanlık verileceği vaadinde bulunarak “Elazığ öteden beri AK Parti’ye destek veriyor, ciddi sayıda milletvekili çıkartıyorlar. Ama 20 yıldır bir Elazığlı bakan yok, niye? Allah nasip ederse iktidar olacağız, Elazığlı bir bakan da olacak.” ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalarından da anlaşılacağı üzere Kılıçdaroğlu, oy verenlerin şehrinden bakan seçeceğini açıklayarak liyakati esas almadığını bir kez daha kanıtlamış oldu.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir