• DOLAR 34.236
  • EURO 37.639
  • ALTIN 2920.514
  • ...
Çocuk delege olmak için  çalışıyorlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - Celal Bayar Üniversitesi, 14-15 Kasım'da İstanbul'da gerçekleşecek "l. Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi"ne "çocuk delege" olarak katılabilmek için medyanın çocuklar üzerindeki olumlu-olumsuz etkilerini çocuk gözüyle anlatabilmelerine yardımcı olmak amacıyla atölye çalışmaları başlattı.

Daha önce medya okuryazarlığı ekibi, "Çocuk ve Medya Panel"iyle bilgilendirme bilinçlendirme etkinlikleri düzenleyen Eğitim Fakültesi, atölye çalışmalarıyla da çocuklara rehberlik yapmayı amaçlıyor.

Konuyla ilgili, Eğitim Fakültesi BKKM' de bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Yirmi dört çocuğun katılacağı atölye çalışmaları her hafta Çarşamba Perşembe günleri saat 10-12 arası gerçekleşecek,4 Temmuz'da sona erecek.

Atölye, Yrd. Doç. Dr Öykü Özü'nün koordinatörlüğünde üç grupta gerçekleşecek.
Sözlü ve yazıl görüş sunumunda Şaban Çetin, Hayati Adalar, Fotoğraf, film çekiminde Mustafa Tunç, Ali Altıner, karikatür, poster konusunda Gülşen Altıntaş, çocuk delege adaylarına rehberlik yapacaklar.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Bakaç, çocuk ve medya atölyesine katılan çocuklarla sohbet ederek, kendilerini 14-15 Kasım 2013 tarihinde İstanbul'da gerçekleşecek "l. Türkiye çocuk ve medya Kongresi"nde "çocuk delege" olarak görmek istediklerini söyleyerek, katılımcı çocuklara başarılar diledi.
(Ramazan Sındıraç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir