• DOLAR 32.419
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2399.617
  • ...
Şehirler Arası Nakliyat 
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şehirler Arası Nakliyat hizmetini profesyonel bir anlayış ile tüm Türkiye çapında gerek şehir içi gerekse şehir dışı sunan firmamız sektörün önde gelen kuruluşlarından biridir.

Yılların verdiği tecrübe ile oluşturulan sağlam teknolojik altyapımız müşterimiz ile aramızda kurulan 7/24 iletişim ağı merkez idari binamız, özellikle İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasındaki merkezi konumdaki ofislerimiz ulaşım anlamında bile müşterilerimizin bizzat yerimizde bizi ziyaret etmeleri ve taşınma görüşmelerine gelmeleri için olanak sağlamaktadır.

Klasik bir Şehirler Arası Taşınma işlemi için öncelikle çağrı merkezimiz ile irtibata geçip keşif için ekspertiz talebi oluşturmak şarttır, böylelikle bu konuda yetkili ekspertizimiz müşterimizi bizzat ziyaret ederek eşyaları yerinde görmek çokluğuna ve eşya hassasiyetine bakmak evin konumunu inceleyip bu taşınma işleminde gidilecek aşamaları sırasıyla müşterimiz ile paylaşarak ve tabi ki fiyat bilgisini de sıfır hata ile söylemektedir.

Anlaşmaya varıldığı taktirde randevu tarihini belirlemek firmamız tarafından araç rezervasyonu yapmak, gerekli ambalaj malzemelerini temin etmek, taşıyıcı ekip kadrosunu oluşturmak, belge anlamında nakliye sigorta poliçesi fatura ve irsaliye düzenlenmesi gibi aşamalardan sonra müşterimizin gönül rahatlığı ile sorunsuz güvenli bir şekilde eşya taşımasını gerçekleştirmiş olmanın haklı gururunu taşımaktayız. Bu gurur yıllardır taşıma sektöründe verilen ödüllerle desteklemekteyiz.

Sizlerin özenle ve düzenli bir şekilde taşınması bizim için büyük önem taşımaktadır.

Şehirler Arası Evden Eve Nakliyat firmamız yıllardır müşterilerimizin memnuniyeti ve güveni için çalışmaktadır. Bu tecrübe güven ve her zaman talep edilen bir firma olmak için yıllarca özverili ve disiplinli en iyi hizmeti sunmayı ilke edinmiş bulunmaktayız ,Kurumsal kimliğimiz ile kuşaklar boyu aile firması olarak her geçen gün çağımız teknolojisini de bünyemize adapte ederek hep daha iyiye daha güzele ulaşmanın çabasındayız.

Klasik taşınma hizmetlerinin yanı sıra firmamız bünyesinde müşterilerimizin bir diğer önemli ihtiyacını gideren depo hizmetimizde mevcuttur.

Tabi ki kurumsal kimliğimize yakışır şekilde modern görünümlü raf sistemi, oda bölümleri olan veya daha geniş düz alan depolarımız saklanacak eşyanın içeriğine göre uygunluktadır.

7/24 güvenliği, hijyenik görüntüsü, dask sigortası ve içindeki eşyayı saklandığı süre zarfında

depo sigortası yapılmaktadır.

Müşterilerimiz bir nakliye konusunda nasıl hizmet almayı tercih ediyorsa (taşınma, depo hizmeti, vb) kesinlikle sektörü çok iyi araştırıp karar vermelidir devlet kurumları tarafından verilen yetki belgeleri

**Marka Patent

**K.3 karayolları ulaşım belgesi

**Vergi Levhası

**Ticaret Odası Kayıt Belgesi

**Şirket Fatura /İrsaliye… ve benzeri evraklar Şehirler arası Evden Eve Nakliyat hizmetini kurumsal kimlikle yapan firmalarda kesinlikle olmalıdır.

Firmamız taşınma esnasında her zaman önceliği müşteri memnuniyeti olmaktadır.

Sizlerin güvenle ve özenli bir şekilde taşınması ayrıca firmamızdan memnun şekilde ayrılması büyük önem arz etmektedir.

Kurumsal ve profesyonel bir taşınma için firmamız her zaman müşterilerimize ekspertiz hizmetini önermektedir.

Taşınma gerçekleştirilmeden önce eksper hizmeti almak müşteriler için oldukça önemlidir. Firmadan eksper hizmeti aldıktan sonra taşımanız oldukça düzenli kurumsal ve profesyonel bir şekilde ilerler.

Eksper hizmeti sonucu;

  • Eşyaların ne kadarlık sigorta sistemi ile taşınacağı belirlenir.
  • Kaç kişilik ekip geleceği belirlenir ve müşterilerimize ekip içeriğine detaylı bir şekilde aktarımını sağlarız.
  • Eşyalar incelendikten sonra ne şekilde ambalaj sisteminin kullanılacağı ve ne şekilde olacağı belirlenir.
  • Eşyanın yoğunluğuna göre hangi boy araç geleceği görüşülür.
  • Taşımanın ne zaman hangi saatler aralığında gerçekleştirileceği belirlenir.
  • Taşıma fiyatı ekspertiz sonucundan sonra netleşir. Taşınmadan önce ekspere almanızdaki en büyük fayda öncelikle sigortalama sistemidir daha sonra fiyatlandırma sistemidir. Eksper eşyaları gördükten sonra belirli bir fiyat verildikten sonra taşınma günü kesinlikle ekstra ücret istenmez.

Bu gibi adımlar için ekspertiz hizmeti önemlidir.

Eksper hizmeti alındıktan sonra kesinlikle düzenli ve kurumsal bir hizmet almış olursunuz.

Sizler güvenle taşının diye bizler haftanın 7 günü 24 saati boyunca sizlere profesyonel hizmet vermeye devam edeceğiz.

Güvenli taşımanın adresi. Bizimle iletişime geçmek için çağrı merkezimiz ile görüşme sağlayabilirsiniz.

kaynakça: https://www.tuzcuoglunakliye.com.tr/

.

Bu haberler de ilginizi çekebilir