• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
ABD'de cezaevinden çıkan genç etrafa dehşet saçtı: 4 ölü 3 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Olay, ABD'nin Tennessee eyaletinin Memphis şehrinde meydana geldi.

ABD medyasına göre 19 yaşında olduğu belirtilen Ezekiel Kelly, henüz bilinmeyen bir nedenle kentte rastgele silahlı saldırılarda bulundu.

Kelly'nin çalıntı araçla etrafa rastgele ateş açtığı, mağazada silahlı saldırıda bulunduğu ifade edildi.

Saldırılarından bazıların sosyal medya üzerinden canlı paylaşan Kelly'i yakalamak için şehrin tüm polisi seferber edildi.

Saldırılar nedeniyle kentte büyük bir endişe ve korku hakim olurken bazı otobüs seferleri durduruldu, insanlar ve yetkililer dikkatli olunması noktasında uyarı ve bildirimlerde bulundu, kapılarını kilitli tutmamalarını tavsiye etti.

Kelly'nin, bir aracı çaldığı sırada araç sahibini de öldürdüğü yedi silahlı saldırı ve iki çalıntı araç vakasında toplam 4 kişiyi öldürdüğü, 3 kişiyi yaraladığı ifade edildi.

Polisin uzun kovalamacası sonucu saldırganın, çalıntı araçla birlikte, polis aracının çarpması sonucu durdurulabildiği kaydedildi.

Hapishaneden yeni çıkmış

Şubat 2020'de 17 yaşında olan Kelly'nin, birinci derece cinayete teşebbüs, ağırlaştırılmış saldırı, tehlikeli bir suç işlemek için ateşli silah kullanma ve ölümcül bir silahla pervasızca tehlikeye atma suçlarından tutuklandığı, Nisan 2021'de üç yıl hapis cezasına çarptırıldığını bildirildi.

Kelly'nin mahkum edildikten 11 ay sonra Mart ayında hapishaneden serbest bırakıldığı ifade edildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir