• DOLAR 32.506
  • EURO 34.761
  • ALTIN 2404.78
  • ...
Bağlar bölgesindeki eski dar sokakları genişletiliyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mevlana Halit Mahallesi’nde daha önce harabe yapıların bulunduğu alanlarda yol genişletme çalışması yapılarak, oluşan yeni 7 sokak parke taşlarıyla döşendi.

Fiziki yapıdan dolayı hizmet sağlamanın zor olduğu eski Bağlar bölgesinde harabe yapıların yıkılmasından sonra oluşan fırsatı vatandaşın yararına değerlendirdiklerini belirten Başkan Hüseyin Beyoğlu, “Halkımızın huzuru için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bağlar’da vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden harabe yapılar şikayet üzerine tespit çalışması yapılarak yıktırılıyor, temizlenen bölgelerde temel oluşturma çalışmaları yapılarak  dar olan sokaklar genişletiliyor. Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin kalabalık nüfuslu mahallelerinden olan Mevlana Halit Mahallesi’nde 150, 378, 379, 380,381,382 ve 383.sokaklarda olmak üzere toplam 7 sokakta yaptığı çalışmalarla daha önce ambulans ve itfaiye gibi hizmet araçlarının giremediği bu alanları ulaşım ve trafik akışı için elverişli hale getirdi.

Bazı sokaklarda tahrip olarak kullanılamaz hale gelen parke taşları yenilenirken, genişletme çalışması yapılan bazı sokaklar ise ilk kez parke taşlarıyla döşendi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun gerçekleştirdiği mahalle ve ev ziyaretleri sırasında vatandaşlardan gelen talep üzerine tespit edilen eksikliklerin, Beyoğlu’nun talimatıyla başlatılan çalışmalarla kısa sürede tamamlanması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir