• DOLAR 32.181
  • EURO 35.175
  • ALTIN 2471.21
  • ...
HÜDA PAR'lı Dinç'ten Yavaş'a: İftira atmaktan hizmete vakit bulamadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ankara, dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle adeta sel felaketi yaşadı. Yenimahalle, Çankaya, Altındağ ve Sincan ilçelerinde cadde ve sokaklar, alt geçitler suyla kaplandı. Bazı yollarda çökmeler oluştu. Birçok araç alt geçitlerde mahsur kaldı.

Sürücüler, araçlarının üzerine çıkarak kurtarılmayı bekledi. Yağış nedeniyle ev ve iş yerleri de su basarak büyük hasara uğradı. Sabaha kadar süren çalışmalarla mahsur kalan araçlar kurtarıldı, biriken sular tahliye edildi. Bazı bölgelerde su seviyesi 1 metreyi aştı.

Yağış ile birlikte meydana gelen su baskınlarının yol açtığı zarar günün aydınlanmasıyla ortaya çıktı. Su basan çok sayıda ev ve iş yerinde zarar oluştu. Köprü altları ve alt geçitlerden kurtarılan bazı araçların da kullanılmaz hale geldiği görüldü.

Su baskını  görüntülerini paylaşan HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın seçim sürecinde HÜDA PAR'a yönelik iftiralarını anımsatarak ''iftira atmaktan hizmete vakit bulamadı'' dedi. 

Dinç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''HÜDA PAR’a iftira atmaktan hizmete yapmaya vakit bulamayan Mansur efendi!

Ankara seller altında kaldı. En azından yüzme bilmeyenlere yönelik bir çözümün var mı?'' ifadelerini kullandı. 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir