• DOLAR 32.398
  • EURO 34.79
  • ALTIN 2396.321
  • ...
Hırsıza uçan tekme atarak motosikletini kurtaran kurye konuştu: Başka çarem kalmamıştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İstanbul'un Zeytinburnu'nda sipariş bırakmak için girdiği bir binanın önünden motosikletinin çalındığını gören ve hırsıza uçan tekme atarak motorunu kurtaran Cesur Dursun, yaşananların güvenlik kamerasına yansımasının ardından gündeme gelmiş ve birçok haber portalında yer edinmişti.

14 Ağustos Pazar gecesi gece 03.30 sıralarında meydana gelen olayın güvenlik kameralarına yansıması ve ardından da sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan video, izleyenlere tebessüm ettirirken aynı zamanda çok sayıda olumlu yorumun yapılmasına vesile oldu.

Olay anına ilişkin İLKHA muhabirine konuşan Cesur Dursun (25), "Cumartesiyi pazara bağlayan gece oldu. Saat 03.30-04.00 gibi değerli bir ağabeyimiz arayarak 7 çorba siparişi verdi. Çorbalarla birlikte apartmana girip daire kapısına gelince bir motosiklet sesi duydum. O saatte başka motosiklet olamaz diyerek parayı almadan dışarı çıktım. Baktım ki benim motorum. Merdivenleri inmeden yukarıdan atladım. Motosiklet çalınsaydı bizden kesilecekti. Başka çare yok. Çünkü biz işe girerken motosikleti, kaskı, pos cihazlarını bize zimmetli olarak veriyorlar. Onu ödemek için 4-5 ay çalışmak gerekir. Şu anda o motosikletin sıfırı 60 bin lira. İkinci eli ise en kötü 40 bin lira civarında. Hırsızın üzerine atlamaktan başka çarem yoktu. Motosiklete de zarar geldi bana da. Elimin kırıldığını zannettim. Farkındaysanız dengesiz düştüm. Görüntüyü polise gösterdim o da gülüyor. Polis böyle şeylerle uğraşmıyor." dedi. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir