• DOLAR 32.594
  • EURO 34.874
  • ALTIN 2505.159
  • ...
Bu seçim diğerlerine benzemeyecek!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

doğruhaber/Yorum: Hasan Gündüz

Bu seçimin diğerlerine benzemeyeceği şimdiden bellidir. Ne var ki kazanmanın da her zaman ki gibi kolay olmayacağının farkında olan AK Parti seçimi tekrar kazanabilmek için çalışmalarına yaz aylarında da devam etti. Seçim sandıklarındaki 300-350 seçmeni tek tek analiz eden AK Parti Küsen-kırılan her seçmenle bizzat görüşerek onların oylarını tekrar alabilmenin peşine düştü.

En kritik seçim!

Bu seçimin çok kritik olduğu herkesçe malumdur. Hükümetin ve muhalefetin şansı neredeyse bir birlerine yakın bir şekilde devam ederken seçimi kazanmak için yapılması gereken ne varsa yapmaya hazır olan yarışçılar gibi siyasi partiler de kollarını sıvamış durumdalar. AK Parti seçmenleri tek tek markaja alıp onları tekrar kazanmanın peşine düşmüşken muhalefet partisi meydanlarda halka seslenerek yaşanan ekonomi buhranları üzerinden siyaset yapmaya devam ediyor.

Halkın ekonomiyle mücadelesi!

İnsanın en zayıf olduğu, çaresiz kaldığı durumu ifade eden ekonomi buhranı içindeki seçmenlerin oylarını alabilmek için çalışan partilerin yapması gereken şey belki de halkın haklı sitemlerine kulak vermek olacaktır. Yönetenler yönetilenlerin ne istediğini, nasıl bir hayat yaşadıklarını, bu hayatta hangi sorunlarla karşılaştıklarını bilmeden onları kazanamayacakları kesindir. Halkın omuzlarındaki yük arttıkça feryat figanlar daha çok çıkacaktır.

Halkın sorunu..!

Bir dönem Türkiye’nin birinci meselesi terörken şimdilerde sorun ekonomi olarak görünüyor. Yaşamanın çok zorlaştığı, alım gücünün düştüğü, kiraların ayyuka çıktığı bir dönemde siz olsaydınız ne yapardınız?

Bu haberler de ilginizi çekebilir