• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Adana Umut Kervanı çalışmalarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Çalışmalarını devam ettiren Adana Umut Kervanı, şehirdeki ihtiyaç sahiplerini titizlikle araştırıp bulduktan sonra hayırseverlerin destekleriyle muhtaç ailelerin umudu olmaya devam ediyor.

Umut kervanı olarak Adana’da her ay olduğu gibi bu ay da 150 aileye gıda yardımında bulunduklarını ifade eden Adana Umut Kervanı Derneği Başkan Yardımcısı Cevdet Dizlek, yetimi olan ailelere, özellikle çocukları yetim olan 30 aileye alışveriş çeki dağıttıklarını belirtti.

Umut Kervanı Derneğini aracı yaparak bağışta bulunan hayır sahiplerine teşekkür ettiklerini belirten Dizlek, şunları kaydetti:

"Bu bağış vesilesiyle derneğimizi aracı yapan ve ona bağışta bulunan hayır sahiplerine bundan dolayı teşekkür ederiz. Birde bağışçılarımıza bir çağrıda bulunacağız. Bir ricamız var. Biliyorsun okullar açılıyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız yine bu sene okula başlayacaklar. Bu aylarda ve bunların içerisinde muhtaç çocuklar da var. Bu çocuklarımızın aileleri fakirler, çocuklarının ihtiyaçlarını alamıyorlar. Bu çocuklarımızın geleceğini teminat altına alabilmemiz için yardımcı olmamız gerekiyor. Onların bu okul ihtiyaçlarını karşılamak için inşallah bir çağrı yapıyoruz. Eğer bu açıdan da bir katkı sağlarlarsa çok iyi olur. Teşekkür ederim."

(İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir