• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Gaziantep'te iki aile arasında çıkan kavgayla ilgili 7 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

7 Ağustos tarihinde Kozluyazı Mahallesi'nde meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü, 4’ü ağır 9 kişinin de yaralandığı kavgayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 23 şüpheliden 7’sinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca adli makamların koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalar sonucu, her iki aileden toplam 23 kişinin olaya karıştığı tespit edilmiş şüphelilerin tamamı yakalanmıştır." denildi.

Açıklamada şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalar neticesinde, 3 adet tabanca, 100 adet mermi, 21 adet boş kovan, 2 adet mermi çekirdeğinin ele geçirildiği ve şüphelilerden 16’sının tutuklama talebiyle adli mercilere sevk edildiği, her iki aileden toplam 7 şüphelinin tutuklandığı, 5’i adli kontrol şartıyla, 4’ü ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakıldığı ve hastanede tedavileri devam eden 4 şüpheli hakkında ise adli mercilerin koordinesinde yasal işlemlerin devam ettiği bilgisi verildi. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir