• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'tan Şırnak ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye genelinde yaptıkları 'İl Buluşmaları' kapsamında 41 il dolaşan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Şırnak'a da bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyareti sırasında ilk olarak Şırnak Valiliğini ziyaret eden ve valilik makamında gazetecilere açıklamalarda bulunan Erbaş, daha sonra ise Şırnak Belediyesine de bir ziyaret gerçekleştirdi.

Şırnak Valisi Osman bilgin, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, Şırnak İl Müftüsü Ahmet Dilek, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kanaat önderlerinin bulunduğu toplantıya katılan Erbaş, bugün saat 10.00'da Şırnak müftülüğünü ziyareti akabinde Cizre Hazreti Nuh (Aleyhisselam) Türbesi'ni ziyareti etti.

Cami açılışı için Silopi'nin Birlik köyüne gidecek olan Erbaş, burada hutbe irad ettikten sonra Cuma namazı kılacak ve saat 15.00'da tekrardan Şırnak'a dönecek.

Öte yandan 30 Temmuz Cumartesi günü Şırnak Valiliği ve Belediyesi tarafından organize edilecek olan Cudi Festivali'ne de katılacak. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir