• DOLAR 32.562
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2442.427
  • ...
`O Lobi Varsa, Başbakan Darmadağın Etsin`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan`ın Gezi Parkı olayları ve Faiz Lobisi arasında ilinti kurmasıyla ilgili olarak, "Faiz lobisi varsa, Başbakan çıkıp bunları hemen dağıtsın" dedi.

Kılıçdaroğlu, son günlerde yaşanan olayların yerel seçimleri etkileyeceğini de söyledi.

Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir TV programında, son olaylarla ilgili her sert söylemin ardından ekonomide kayıplar yaşandığını belirtti.

"VARSA FAİZ LOBİSİ BAŞBAKAN ÇIKIP DARMADAĞIN ETSİN"

Kılıçdaroğlu, "Kimdir bu faiz lobisi? Faiz lobisi varsa ve bunlar istedikleri gibi faizle oynuyorlarsa, Başbakan bu ülkenin Başbakan`ı değil mi? Bu faiz lobisini ertesi gün darmadağın etsin. Başarısızlıkları için bir başka hedefi hemen buluyor. Bunları bıraksın. Başkalarını suçlamayı bıraksın. Başbakanlık koltuğu şikayet koltuğu değildir" diye konuştu.

"BU OLAY YEREL SEÇİMİ ETKİLEYECEK, İSTANBUL`U ALMAYA KARALIYIZ"

Son günlerde yaşanan olayların yerel seçimleri etkileyeceğini kaydeden Kemal Kılıçdaroğlu, "İstanbul`u almaya kararlıyız" dedi.

Kılıçdaroğlu, Cumuhurbaşkanlığı seçimlerini de değerlendirdi.

CHP Lideri, "Kendi gençliğine, bir ülkenin gençliğine bir siyasetçi `kininizi unutmayın` derse o kişiden cumhurbaşkanı olmaz. Cumhurbaşkanları birleştirici makamlardır, ayrıştırıcı değil" şeklinde konuştu.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir