• DOLAR 32.389
  • EURO 34.627
  • ALTIN 2381.105
  • ...
Şanlıurfa'da Umut Kervanı hayırseverlerin kurbanlarını kesmeye başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şanlıurfa Umut Kervanı, her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da kurban bağışı kampanyasıyla bağışlanan kurbanları kesmeye başladı.

Eyyübiye ilçesinde bulunan Canlı Hayvan Pazarı'nda stant açan Umut Kervanı, hem hayırseverlerin bağışladığı kurbanları hem de kurbanlarını kestirmeye getiren vatandaşların kurbanlarını kesiyor.

Hijyenik bir ortamda uzman kişiler tarafından tekbir ve salavatlar eşliğinde kesilen kurbanlar, parçalanarak paketleniyor.

Hayırseverler tarafından bağışlanan kurbanlarda kesilerek görevliler tarafından ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılıyor.

Umut Kervanı'nın kurban kesimi ve et dağıtımı çalışmaları, bayram boyunca devam edecek.

 

"Hedefimiz Allah'ın izniyle kurban etini bugün fakirlere ulaştırmaktır"

Kurban kesimi faaliyetleri ile ilgili açıklama yapan Umut Kervanı Vakfı 2'nci Bölge Koordinatörü Faik Doğan, "Öncelikle bütün halkımızın kurban bayramını kutluyoruz inşallah hayırlara vesile olur. Her yıl Kurban Bayramı'nda geleneksel hale getirdiğimiz gibi burada kesim stanttı açıyoruz. Hem bize bağış yapılan kurbanları hem de halkımızın kurbanlarını kesiyoruz. Geçen seneye oranla kurban kesimi azalsa da Allah'a hamd olsun halkımızın bizlere teveccühü var.  Allah'a şükür güzel geçiyor. Bundan sonraki aşamada kestiğimiz kurbanları paketleyerek ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Önceden tespit ettiğimiz fakir aileler var. Buradaki kestiğimiz kurbanları paketleyerek dağıtma komisyonu temsilcilerimize vereceğiz. Dağıtma komisyonu bugün ve yarın dağıtıma çıkacaklar. Hedefimiz Allah'ın izniyle kurban etini bugün fakirlere ulaştırmaktır. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir