• DOLAR 32.565
  • EURO 34.959
  • ALTIN 2445.563
  • ...
DÜ'de 60 hemşir ve hemşire mezun oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Dicle Üniversitesi Atatürk Sağlık Yüksekokulu, düzenlediği mezuniyet töreni ile mezunlarını uğurladı. Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Atatürk Sağlık Yüksek Okulu mezuniyet töreninde, hemşir ve hemşire olan toplam 60 öğrenci mezun oldu.

 

Törene Atatürk Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mahmut Mete, öğretim üyeleri ve aileler katıldı.

 

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mahmut Mete yaptığı konuşmada, sağlık ordusuna profesyonel hizmet sunabilecek kapasitede yetiştirilmiş olan hemşir ve hemşireleri göndermenin kıvancını yaşadıklarını belirterek, "Yükseköğretim görmüş bireyler olarak mesleğinizi icra ederken beraberinde ülkemize karşı büyük sosyal sorumluluklarda yükleniyorsunuz. Bu yol ayrımında meslek hayatınızın başarılı ve uzun ömürlü olması dileklerimle yolunuz açık ve aydınlık olsun" şeklinde konuştu.

 

Yüksek okulu birincilikle bitiren öğrenciye başarı belgesini Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mahmut Mete, ikinciye Prof. Dr. Günay Saka ve üçüncüye ise Prof. DR. Tuncer Özek incit takdim etti.

 

Tören, mezun öğrencilerin "Hemşirelik ve Ebelik Andı"nı okumalarının ardından keplerin havaya atılmasıyla sona erdi. (Osman İçli-İLHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir