• DOLAR 32.56
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2440.267
  • ...
YÖK Genel Kurulu Van'da toplanacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - YÖK Başkanı Çetinsaya beraberinde YÖK üyeleriyle depremin ardından Yüzüncü Yıl Üniversitesini (YYÜ) ziyaret etmek ve Genel Kurul Toplantısını yapmak için Van'a geldi. Üniversitedeki programı öncesinde beraberinde Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü (YYÜ) Prof. Dr. Peyami Battal'la birlikte Vali Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret eden Çetinsaya, YÖK üyeleriyle birlikte Van'da olmaktan memnun olduğunu belirterek, YÖK Genel Kurulu toplantısını YYÜ'nün ev sahipliğinde gerçekleştireceklerini kaydetti.


Üniversitenin sorunlarını yerinde görmek, senato üyeleriyle, çeşitli kademelerdeki yöneticileriyle meseleleri görüşmek amacıyla Van'a geldiklerini belirten Çetinsaya, "Deprem sonrası büyük bir başarıyla toparlanan, bugün eskisinden daha güçlü seviyeye ulaşmış olan üniversitemizde yapılanları yerinde müşahede etmek, yöneticilerden bilgi almak ve başarılarına olan desteğimizi açıklamak istiyoruz" dedi.


Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Çetinsaya, "Ülkemiz adına 'Çözüm süreci' dediğimiz, önemli bir süreçten geçiyor. Bu süreçte acaba üniversitelerimiz nasıl katkı sağlayabilirler, bu sürecin sonuçlarından nasıl olumlu yararlanabilirler? Bunların istişarelerini yapacağız" şeklinde konuştu. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir