• DOLAR 32.455
  • EURO 34.762
  • ALTIN 2434.83
  • ...
HÜR GENÇLİK Şırnak’ta bahar etkinlikleri finalini yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanlığı'nın haziran ayı boyunca, "Bahar Şenlikleri" etkinlikleri kapsamında düzenledikleri etkinliklerin Şırnak ayağı, gerçekleştirilen final programıyla sona erdi.

Programa, HÜDA PAR Teşkilat Başkan Yardımcısı Nasuh Sevinik, İl Gençlik Kolları başkanı Abdulhakim Osal, ilçe gençlik kolları başkanları ve gençler katıldı.

Piknik alanında yapılan final programında gençlerle bir araya gelen Teşkilat Başkan Yardımcısı Nasuh Sevinik, bir milletin en temel dinamiğinin gençler olduğunu belirtti.

Bahar Şenlikleri final programı hakkında bilgi veren HÜDA PAR Şırnak İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulhakim Osal, İslam’ın güzelliklerini gençlere ulaştırmaya devam edeceklerini aktardı.

Osal, “Genel merkez gençlik kollarımızın tertip ettiği Bahar Şenlikleri kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirdik. Bugün bu etkinliklerin finalini yaptık. Gençlerimizin katılımı bayağı iyiydi. Gençlerimiz eğlendiler. Voleybol, bilgi yarışması, satranç, futbol maçları gibi birçok sportif etkinliklerin yanı sıra kültürel etkinliklerle gençlerimizle bir araya geldik. Helal dairesinin keyfe kafi olduğunu ve gençlerimizin de buna ihtiyacı olduğunu gördük. Yaptığımız Bahar şenlikleri etkinliğimizin etkisini gençler üzerinde gördük Etkinliklerimizin devamını da getireceğiz. Gençlerimiz bir arayış içerisinde bir burhandalar biz de bunun farkındayız ve bununla ilgili gençlerimizle beraber olmaya devam edeceğiz. Etkinliklerimizi Allah u Teâla’nın bize verdiği helal dairesinin çerçevesinde gösterdiği şekilde yapmaya çalışacağız. Bu karanlık ortamda gençleri kullanmak isteyenlere karşı biz de gençlerimizin yanında olacağız onları destekleyeceğiz. Helal çerçeveyi gençlerimizle beraber doyasıya kullanacağız. İslam'ın güzelliklerini tüm gençlerimize ulaştıracağız. Yapmış olduğumuz etkinliklerde şunu anlamış olduk ki gençlerin etrafını karanlık bir çevre sarmış durumda biz de gençlerimizin aydınlığa ulaşması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bizim davamız inşaa ve irşat hareketidir. biz gençlerimizin yanında olacağız gençlerimiz için dünya ve ahiretine ne iyi gelirse onlarla beraber hareket edeceğiz inşallah.” dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir