• DOLAR 32.462
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2440.71
  • ...
İstanbul`da 7 ilçede elektrik kesintisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 

İSTANBUL- Kadıköy,Pendik, Ümraniye, Üsküdar, Kartal, Sultanbeyli ve Tuzla`da yarın 6 saatelektrik kesintisi yapılacağı belirtildi.

 

İstanbulAnadolu Yakası Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi`nden yapılan açıklamada, Kadıköy'de09.00-15.00'te, Haydarpaşa Gar içi, Rasimpaşa Mahallesi, Uzunhafız ve Duatepesokaklara elektrik verilemeyecek.

 

Pendik'te, 09.00-15.00'te, Sanayi Mahallesi,Çizmeci Sasa İplik Sanayi, Kurtköy Aromatik Kimya, Parseller içi, Şeyhli AnkaraCaddesi, Ark İnşaat, Kurtköy Sanayi Caddesi, Orhanlı yolu Toros Et, Orhanlıyolu Alkar, Hicret, Şehit Cevdet Çelenk, Cevdet Erkal ve Sarduhan sokaklardakesintisi uygulanacak.

 

Ümraniye'de, 09.00-15.00'te, AtatürkMahallesi, Alemdağ Caddesi, Medicana Hastanesi, Bulgurlu Mahallesi, ÖmürHastanesi, Siltaş Binası, İzzettinbey ve Elvankent caddesinde, Çakmak Köprüsüve civarında, Balkan Caddesi, Casper, AVEA, SİEMENS ve Byer İlaç'ta kesinti yapılacak.

 

Üsküdar`da,09.00-15.00`da, Başkan S.Bilgen Konutları, Barbaros Mahallesi, Soyak Evleri,Paşabahçe Blokları, Acıbadem Özel Hastanesi, Acıbadem Gayretli S. GülevlerSitesi'ne elektrik verilemeyecek.

 

Kartal'da, 09.00-15.00'te, Cevizli, Ozan veHır sokaklar, Bankalar Caddesi civarı, Atalar Mahallesi, Atalar, Halitpaşa,Zeytinlik, Rahmanlar caddeleri ile Aydın Sokak ve civarında, Yakacık YeniMahalle, Aydos Yolu civarı, Aydos Yolu Tepe civarı, Aydos Çamoluk KaynakSuları, Taşeren Kaynak Suları ile Kader Sokak ve civarında elektrik kesintisiyapılacak.

 

Sultanbeyli'de, 09.00-15.00'te, Mimar SinanMahallesi, Baraj Yolu Yapı Merkezi Fabrikası ve civarı, Fevzi Çakmak Caddesiİlköğretim Okulu ve civarı, Baraj Yolu Caddesi, Ok Plastik Fabrikası,Sultanbeyli Genel Lisesi ve hepsiburada.com binasında kesinti uygulanacak.

 

Tuzla'da,09.00-15.00'te, Aydınlı Mahallesi ve TOKİ`ye elektrik verilemeyecek. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir